Kategorie
KOSZYK
...jest pusty
SZUKAJ WG AUTORA
horoskop anielski
WPISY NA BLOGACH
Recenzje produktów
Wyświetlono rekordy od 1 do 20 (z 690 znalezionych)
12345...
(+5) Czy ta recenzja jest przydatna?

W poszukiwaniu zaginionej Duszy... cz. 1  
Natalia, 16.09.2017 r.
W poszukiwaniu zaginionej Duszy... cz. 1 Bardzo lubię tę medytację. Wracałam i pewnie będę jeszcze wracać do niej wielokrotnie. Za każdym razem niezwykle mnie uspokaja, czasem wzrusza, ale zawsze po jej wysłuchaniu wiem, co mam robić, jaka jest moja prawdziwa droga. Dziękuję.

(+7) Czy ta recenzja jest przydatna?

Regresja hipnotyczna dla Pieniędzy i Pracy (medytacja prowadzona)  
Natalia, 16.09.2017 r.
Regresja hipnotyczna dla Pieniędzy i Pracy (medytacja prowadzona) Jak dla mnie świetna medytacja. Fantastycznie, że trwa tak długo. Dało mi to możliwość złapania wszystkich wątków, które pojawiły się podczas medytacji. Jednocześnie długi czas medytacji pozwolił na wyklarowanie się tego najważniejszego wątku, obrazu, przeżycia. Dla mnie strzał w dziesiątkę. Dziękuję

(+15) Czy ta recenzja jest przydatna?

Deep Synchro Fast Learning  
marcin, 03.06.2017 r.
Deep Synchro Fast Learning Rewelacyjne nagranie, polecam każdemu. Chyba jedno z lepszych.

(+10) Czy ta recenzja jest przydatna?

Dotyk Światła  
Teresa, 27.01.2017 r.
Dotyk Światła Nagranie jest inspirujące, wyciszające, pomaga w medytacji i zaśnięciu po stresującym dniu. Słucham tego nagrania od ponad roku.

(+12) Czy ta recenzja jest przydatna?

Trippers  
Katarzyna, 26.12.2016 r.
Trippers Odlatuję za każdym razem. Piękny lot. Cudowny utwór proszę o więcej.

(+13) Czy ta recenzja jest przydatna?

Feel More - poczuj istnienie świata niefizycznego  
Ewa, 18.11.2016 r.
Feel More - poczuj istnienie świata niefizycznego ..poczucie czegoś co istnieje ... poza naszymi zmysłami... ciekawe....

(+8) Czy ta recenzja jest przydatna?

W 6 Minut: Magic Forest Alpha + GRATIS  
Ewa, 18.11.2016 r.
W 6 Minut: Magic Forest Alpha + GRATIS naprawdę magiczna podróż po magicznym lesie......wspaniałe nagranie ....Ewa

(+7) Czy ta recenzja jest przydatna?

Sny Lotto  
Leszek, 08.11.2016 r.
Sny Lotto Witam kupilem wysztkie nagrania zwiazane z tematyka lotto i skuchalem niektorych ponad rok, co moge stwierdzic to to ze nagrania pomagaja w relaksacji ale absolutnie wogole nie sa pomocne w typowaniu numerow na lotto. Czytalem inne komentarze i trafienie 3 liczb to zaden efekt.Nagranie ktore dziala pozwala wytypowac 4 liczby na 6 prawidlowo. Jak do tej pory nikt chyba jeszcze tego nie osiagnol bo jak by tak bylo podzielil by sie swoimi rezultatami w recenzji. Do autora proponuje popracowac nad sugestiami w nagraniach bo same afirmacje to nic nie daja

(+2) Czy ta recenzja jest przydatna?

Pani Jesień - Najlepsza Naturalna Relaksacja  
Elżbieta, 06.10.2016 r.
Pani Jesień - Najlepsza Naturalna Relaksacja Piękna relaksująca muzyka dająca ukojenie ,relaks i odpoczynek .Polecam Ela

(+4) Czy ta recenzja jest przydatna?

Chillout Vol. 3  
SYLWIA, 23.08.2016 r.
Chillout Vol. 3 Muzyka świetna do relaksu i wyciszenia. Słucham codziennie i szczerze powiem, że staję się bardziej spokojna i pozytywnie odbieram otoczenie. Polecam nagranie.

(+5) Czy ta recenzja jest przydatna?

Chillout Vol. 2  
SYLWIA, 23.08.2016 r.
Chillout Vol. 2 Muzyka świetna do relaksu i wyciszenia. Słucham codziennie i szczerze powiem, że staję się bardziej spokojna i pozytywnie odbieram otoczenie. Polecam nagranie.

(+6) Czy ta recenzja jest przydatna?

Chillout Vol. 2  
SYLWIA, 23.08.2016 r.
Chillout Vol. 2 Muzyka świetna do relaksu i wyciszenia. Słucham codziennie i szczerze powiem, że staję się bardziej spokojna i pozytywnie odbieram otoczenie. Polecam nagranie.

(+5) Czy ta recenzja jest przydatna?

Chillout Vol. 1  
SYLWIA, 23.08.2016 r.
Chillout Vol. 1 Muzyka świetna do relaksu i wyciszenia. Słucham codziennie i szczerze powiem, że staję się bardziej spokojna i pozytywnie odbieram otoczenie. Polecam nagranie.

(+3) Czy ta recenzja jest przydatna?

Chillout Vol. 4  
SYLWIA, 23.08.2016 r.
Chillout Vol. 4 Muzyka świetna do relaksu i wyciszenia. Słucham codziennie i szczerze powiem, że staję się bardziej spokojna i pozytywnie odbieram otoczenie. Polecam nagranie.

(+3) Czy ta recenzja jest przydatna?

Wibracja OOBE  
Kamil, 10.08.2016 r.
Wibracja OOBE Nie wiem, czym się kierują autorzy udostępniając nagrania z wykorzystaniem syntezatora mowy. W moim odczuciu takie rozwiązanie uniemożliwia jakiekolwiek rozluźnienie się i co za tym idzie pomyślny przebieg ćwiczenia.

(0) Czy ta recenzja jest przydatna?

Piano Relaxation  
Elżbieta, 06.08.2016 r.
Piano Relaxation Muzyka poważna nie każdemu pasuje. Trzeba lubić muzykę wykonywaną na fortepianie. Ta muzyka jest spokojna wprowadza w relaks ale nie każdego .Polecam dla tych którzy umieją już się relaksować Elżbieta

(0) Czy ta recenzja jest przydatna?

W 6 Minut: SPA dla Umysłu  
Elżbieta, 06.08.2016 r.
W 6 Minut: SPA dla Umysłu Muzyka działa na mnie jak tabletka. po wysłuchaniu mam coś takiego w głowie ze trudno opisać ale jest to uczucie przyjemne . Na dodatek czuje się wspaniale polecam spróbować naprawdę warto Elżbieta

(+3) Czy ta recenzja jest przydatna?

Muzyka dla Duszy  
Elżbieta, 06.08.2016 r.
Muzyka dla Duszy Piękna muzyka właśnie kupiłam słuchając rozkłada na łopatki, łagodna ,kojąca i zarazem porywająca serce Polecam Elżbieta i proszę o jeszcze

(+3) Czy ta recenzja jest przydatna?

Świadomość Mistrza  
anna, 14.07.2016 r.
Świadomość Mistrza Mam nadzieje ze podbuduje na znacznie lepsze samopoczucie i dobre efekty pozdrawiam

(+13) Czy ta recenzja jest przydatna?

Słuchaj, gdy śpisz: OBFITOŚĆ  
Anna, 07.05.2016 r.
Słuchaj, gdy śpisz: OBFITOŚĆ Odkąd tego słuchamy wszyscy w domu podczas snu, to zmieniają się nasze przekonania na temat pieniędzy. Zaczęłam wierzyć, że ich mi nigdy nie zabraknie, no i jakimś dziwnym sposobem choć od wielu lat chciałam zmienić pracę, to nie mogłam, a teraz szykuje się dość ciekawa zmiana. Do słuchania tego typu nagrań bardzo ważne jest pozytywne nastawienie i lekkość umysłu, nic na siłę. Oczywiscie POLECAM!!!

Wyświetlono rekordy od 1 do 20 (z 690 znalezionych)
12345...
Kontakt | Polityka prywatności | Regulamin | Bezpieczne zakupy
Newsletter:
Sklep prowadzony przez Binaural Krzysztof Janiewicz 67-320 Małomice
ul. Żeromskiego 8/III/3  NIP 924-174-53-73
Zobacz również: Linki   Meble na wymiar Żagań
© 2008-2017 Binaural Krzysztof Janiewicz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z serwisu oznacza akceptacę Regulaminu.