UWAGA
PROMOCJE

Kategorie
KOSZYK
...jest pusty
SZUKAJ WG AUTORA
horoskop anielski
WPISY NA BLOGACH
Recenzje produktów
Wyświetlono rekordy od 1 do 20 (z 687 znalezionych)
12345...
(+2) Czy ta recenzja jest przydatna?

Dotyk Światła  
Teresa, 27.01.2017 r.
Dotyk Światła Nagranie jest inspirujące, wyciszające, pomaga w medytacji i zaśnięciu po stresującym dniu. Słucham tego nagrania od ponad roku.

(+4) Czy ta recenzja jest przydatna?

Trippers  
Katarzyna, 26.12.2016 r.
Trippers Odlatuję za każdym razem. Piękny lot. Cudowny utwór proszę o więcej.

(+6) Czy ta recenzja jest przydatna?

Feel More - poczuj istnienie świata niefizycznego  
Ewa, 18.11.2016 r.
Feel More - poczuj istnienie świata niefizycznego ..poczucie czegoś co istnieje ... poza naszymi zmysłami... ciekawe....

(+4) Czy ta recenzja jest przydatna?

W 6 Minut: Magic Forest Alpha + GRATIS  
Ewa, 18.11.2016 r.
W 6 Minut: Magic Forest Alpha + GRATIS naprawdę magiczna podróż po magicznym lesie......wspaniałe nagranie ....Ewa

(+2) Czy ta recenzja jest przydatna?

Sny Lotto  
Leszek, 08.11.2016 r.
Sny Lotto Witam kupilem wysztkie nagrania zwiazane z tematyka lotto i skuchalem niektorych ponad rok, co moge stwierdzic to to ze nagrania pomagaja w relaksacji ale absolutnie wogole nie sa pomocne w typowaniu numerow na lotto. Czytalem inne komentarze i trafienie 3 liczb to zaden efekt.Nagranie ktore dziala pozwala wytypowac 4 liczby na 6 prawidlowo. Jak do tej pory nikt chyba jeszcze tego nie osiagnol bo jak by tak bylo podzielil by sie swoimi rezultatami w recenzji. Do autora proponuje popracowac nad sugestiami w nagraniach bo same afirmacje to nic nie daja

(+3) Czy ta recenzja jest przydatna?

Pani Jesień - Najlepsza Naturalna Relaksacja  
Elżbieta, 06.10.2016 r.
Pani Jesień - Najlepsza Naturalna Relaksacja Piękna relaksująca muzyka dająca ukojenie ,relaks i odpoczynek .Polecam Ela

(+5) Czy ta recenzja jest przydatna?

Chillout Vol. 3  
SYLWIA, 23.08.2016 r.
Chillout Vol. 3 Muzyka świetna do relaksu i wyciszenia. Słucham codziennie i szczerze powiem, że staję się bardziej spokojna i pozytywnie odbieram otoczenie. Polecam nagranie.

(+5) Czy ta recenzja jest przydatna?

Chillout Vol. 2  
SYLWIA, 23.08.2016 r.
Chillout Vol. 2 Muzyka świetna do relaksu i wyciszenia. Słucham codziennie i szczerze powiem, że staję się bardziej spokojna i pozytywnie odbieram otoczenie. Polecam nagranie.

(+6) Czy ta recenzja jest przydatna?

Chillout Vol. 2  
SYLWIA, 23.08.2016 r.
Chillout Vol. 2 Muzyka świetna do relaksu i wyciszenia. Słucham codziennie i szczerze powiem, że staję się bardziej spokojna i pozytywnie odbieram otoczenie. Polecam nagranie.

(+6) Czy ta recenzja jest przydatna?

Chillout Vol. 1  
SYLWIA, 23.08.2016 r.
Chillout Vol. 1 Muzyka świetna do relaksu i wyciszenia. Słucham codziennie i szczerze powiem, że staję się bardziej spokojna i pozytywnie odbieram otoczenie. Polecam nagranie.

(+4) Czy ta recenzja jest przydatna?

Chillout Vol. 4  
SYLWIA, 23.08.2016 r.
Chillout Vol. 4 Muzyka świetna do relaksu i wyciszenia. Słucham codziennie i szczerze powiem, że staję się bardziej spokojna i pozytywnie odbieram otoczenie. Polecam nagranie.

(+4) Czy ta recenzja jest przydatna?

Wibracja OOBE  
Kamil, 10.08.2016 r.
Wibracja OOBE Nie wiem, czym się kierują autorzy udostępniając nagrania z wykorzystaniem syntezatora mowy. W moim odczuciu takie rozwiązanie uniemożliwia jakiekolwiek rozluźnienie się i co za tym idzie pomyślny przebieg ćwiczenia.

(+1) Czy ta recenzja jest przydatna?

Piano Relaxation  
Elżbieta, 06.08.2016 r.
Piano Relaxation Muzyka poważna nie każdemu pasuje. Trzeba lubić muzykę wykonywaną na fortepianie. Ta muzyka jest spokojna wprowadza w relaks ale nie każdego .Polecam dla tych którzy umieją już się relaksować Elżbieta

(+1) Czy ta recenzja jest przydatna?

W 6 Minut: SPA dla Umysłu  
Elżbieta, 06.08.2016 r.
W 6 Minut: SPA dla Umysłu Muzyka działa na mnie jak tabletka. po wysłuchaniu mam coś takiego w głowie ze trudno opisać ale jest to uczucie przyjemne . Na dodatek czuje się wspaniale polecam spróbować naprawdę warto Elżbieta

(+3) Czy ta recenzja jest przydatna?

Muzyka dla Duszy  
Elżbieta, 06.08.2016 r.
Muzyka dla Duszy Piękna muzyka właśnie kupiłam słuchając rozkłada na łopatki, łagodna ,kojąca i zarazem porywająca serce Polecam Elżbieta i proszę o jeszcze

(+4) Czy ta recenzja jest przydatna?

Świadomość Mistrza  
anna, 14.07.2016 r.
Świadomość Mistrza Mam nadzieje ze podbuduje na znacznie lepsze samopoczucie i dobre efekty pozdrawiam

(+13) Czy ta recenzja jest przydatna?

Słuchaj, gdy śpisz: OBFITOŚĆ  
Anna, 07.05.2016 r.
Słuchaj, gdy śpisz: OBFITOŚĆ Odkąd tego słuchamy wszyscy w domu podczas snu, to zmieniają się nasze przekonania na temat pieniędzy. Zaczęłam wierzyć, że ich mi nigdy nie zabraknie, no i jakimś dziwnym sposobem choć od wielu lat chciałam zmienić pracę, to nie mogłam, a teraz szykuje się dość ciekawa zmiana. Do słuchania tego typu nagrań bardzo ważne jest pozytywne nastawienie i lekkość umysłu, nic na siłę. Oczywiscie POLECAM!!!

(+11) Czy ta recenzja jest przydatna?

Dostrojenie - Powrót do Harmonii  
Anna, 07.05.2016 r.
Dostrojenie - Powrót do Harmonii Przesłuchałam wszystkie 4 nagrania. Najbardziej lubię nagranie 3. Często do niego wracam. Z mojej kolekcji Pana Pawła, który jest ulubionym lektorem, jest to jedna z najprzyjemniejszych medytacji. Dobrze jest tego słuchać. Myśli są potem fajne i klarowne. Więcej rzeczy i spraw staje się o wiele bardziej prostsze, choć wydawać by sie mogło, że są bardzo skomplikowane. Tak naprawdę, to my sami tworzymy rzeczywistość i od nas samych bardzo dużo zależy.POLECAM!!!

(+10) Czy ta recenzja jest przydatna?

Kosmiczne Drzewo  
marzena, 26.03.2016 r.
Kosmiczne Drzewo Bardzo piękna muzyka relaksacyjna; najlepsza w Polsce.

(+11) Czy ta recenzja jest przydatna?

BUDZIK - Afirmacje na Dzień Dobry  
Aneta, 26.02.2016 r.
BUDZIK - Afirmacje na Dzień Dobry Mam mocno mieszane uczucia. Z jednej strony, głos Pawła Stania jest znakomity, wręcz stworzony do tej roli. Z drugiej natomiast, jest o wiele za duża dysproporcja pomiędzy czasem trwania sugestii (Pośpij jeszcze trochę), a czasem rzeczywistych afirmacji - zbyt często się zdarza, że budzę się przy słowach -Pośpij jeszcze trochę- i wtedy to już kompletnie mowy nie ma, żebym zasnęła. Zanim \'wejdą\' właściwe afirmacje, już od dawna jestem na nogach, a chyba nie o to chodzi :( Na mnie tak długi rozbieg nagrania zupełnie nie działa, stąd dwie gwiazdki.
===
Odpowiedź od Pawła R. Stania:
Pani Aneto,
kiedy projektowałem to nagranie, to początkowo myślałem o stopniowym narastaniu dźwięku tak, żeby maksimum było w końcowej części nagrania i spokojnie wybudzało. Też nie lubię, kiedy coś \"wyrywa\" mnie ze snu, a śpię dość lekko. Zrezygnowałem jednak z tego rozwiązania, bo jest mało uniwersalne - mogłoby się okazać, że nadal dla kogoś będzie za głośno, albo za cicho (w dni pracujące skutki mogą nie być dobre Emotikon ;)
Ale te wszystkie kwestie rozwiązuje aplikacja na telefon (w moim przypadku Android). Ustawiam w niej opcje:
- rosnąca głośność (zaczyna od 0% głośności)
- największa głość alarmu (30%; wybudza mnie w trakcie afirmacji)
- czas osiągnięcia największej głości (5m; - po 5 minutach głość osiąga 30%)
- odtwórz w trybie cichym (telefon jest wyciszony, a budzik słychać)
Dzięki takim ustawieniom afirmacje łagodnie mnie wybudzają i mogę jeszcze chwilę nimi -pooddychać-.
Nie wiem jak to wygląda w aplikacjach na inne platformy niż Android.
Jeśli jest taka potrzeba, to przygotuję wersję nagrania z narastającym dźwiękiem... tylko w jakim przedziale? Narastanie dźwięku od 0% do 100% w 5-7 minut? Czy może ściszyć całość do 50%?

Wyświetlono rekordy od 1 do 20 (z 687 znalezionych)
12345...
Kontakt | Polityka prywatności | Regulamin | Bezpieczne zakupy
Newsletter:
Sklep prowadzony przez Binaural Krzysztof Janiewicz 67-320 Małomice
ul. Żeromskiego 8/III/3  NIP 924-174-53-73
Zobacz również: Linki   Ezoteryczny sklep wysyłkowy Binaural.pl
© 2008-2017 Binaural Krzysztof Janiewicz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z serwisu oznacza akceptacę Regulaminu.