Kategorie
KOSZYK
...jest pusty
SZUKAJ WG AUTORA
horoskop anielski
Recenzje produktów
Wyświetlono rekordy od 1 do 20 (z 709 znalezionych)
12345...
(0) Czy ta recenzja jest przydatna?

Healing Relaxation - Uzdrawianie  
Paweł, 10.02.2021 r.
Healing Relaxation - Uzdrawianie Co zamówienie to mam problemy z płatnością dostaję informację na maila - proces płatności przeprowadzany przy pomocy systemu ….. zakończył się niepowodzeniem i zamówienie może nie zostać zrealizowane. z dokonanego przelewu została utworzona w serwisie przedpłata. Najnowsze zakupy - czekan od 02.02.2021r do 10.02.2021r i nikt nie może zaksięgować

(0) Czy ta recenzja jest przydatna?

Unity - niezwykle piękna muzyka Delta  
Paweł, 10.02.2021 r.
Unity - niezwykle piękna muzyka Delta Co zamówienie to mam problemy z płatnością dostaję informację na maila - proces płatności przeprowadzany przy pomocy systemu ….. zakończył się niepowodzeniem i zamówienie może nie zostać zrealizowane. z dokonanego przelewu została utworzona w serwisie przedpłata. Najnowsze zakupy - czekan od 02.02.2021r do 10.02.2021r i nikt nie może zaksięgować

(0) Czy ta recenzja jest przydatna?

Unity - niezwykle piękna muzyka Delta  
Barbara, 06.01.2021 r.
Unity - niezwykle piękna muzyka Delta Utwór interesujący. Sposób realizacji zamówienia bardzo dobry, przyjazny.

(0) Czy ta recenzja jest przydatna?

Oświecony Umysł 2  
Barbara, 06.01.2021 r.
Oświecony Umysł 2 Interesujący.

(0) Czy ta recenzja jest przydatna?

(PP-1) Gromadzenie Energii (szum falującego pobudzenia)  
Robert, 28.08.2020 r.
(PP-1) Gromadzenie Energii (szum falującego pobudzenia) _b_Warte wypróbowania_/b_

(+3) Czy ta recenzja jest przydatna?

Unity - niezwykle piękna muzyka Delta  
Katarzyna, 09.02.2020 r.
Unity - niezwykle piękna muzyka Delta CUDNE... !!! ODLOT PODCZAS SŁUCHANIA...

(+7) Czy ta recenzja jest przydatna?

PSJ24 Wzrok (Skuteczne Ja)  
Adam, 05.10.2018 r.
PSJ24 Wzrok (Skuteczne Ja) Niesamowita pozycja, po przesłuchaniu zmienił mi się nie tylko światopogląd, ale i orientacja seksualna, znikło mi też kilka brodawek z pleców. Polecam serdecznie.

(+3) Czy ta recenzja jest przydatna?

W 6 Minut: Podróż Duszy + EXTRA Bonus 60 min DELTA Sync 0.9 Hz  
Krzysztof, 26.08.2018 r.
W 6 Minut: Podróż Duszy + EXTRA Bonus 60 min DELTA Sync 0.9 Hz Kupiłem produkt i klikam w przycisk Pobierz Pliki po czym mnie wyrzuca na stronę z zamówionymi produktami nigdzie nie ma LINKU DO POBRANIA

(+6) Czy ta recenzja jest przydatna?

RZUCIŁAM PALENIE TERAZ (Rzucanie palenia: medytacja prowadzona) (wersja dla kobiet)  
Aleksandra, 10.06.2018 r.
RZUCIŁAM PALENIE TERAZ (Rzucanie palenia: medytacja prowadzona) (wersja dla kobiet) Zdecydowanie polecam, medytacja poprowadzona w bardzo profesjonalny sposób, również skuteczna.

(+1) Czy ta recenzja jest przydatna?

Modlitwa Huny  
Michał, 26.03.2018 r.
Modlitwa Huny 7 lutego kupiłem ta medytację i do dnia dzisiejszego jej pobrać nie mogę. Ze sklepem nie ma kontaktu. Także sklepu nie polecam.

(+3) Czy ta recenzja jest przydatna?

Medytacja Zaczarowanego Wieczoru  
Majka, 11.03.2018 r.
Medytacja Zaczarowanego Wieczoru Kupiłam plik 4 dni temu. Niestety nie dostałam dostępu do niego. Sklep nie odpowiada ani na moje maile ani przez kontakt przez strone internetowa. Nie mam ani pliku ani zwrotu pieniędzy. Nie polecam sklepu!!!

(+2) Czy ta recenzja jest przydatna?

Ciepło dłoni... Serca bicie...  
Majka, 11.03.2018 r.
Ciepło dłoni... Serca bicie... Kupiłam plik 4 dni temu. Niestety nie dostałam dostępu do niego. Sklep nie odpowiada ani na moje maile ani przez kontakt przez strone internetowa. Nie mam ani pliku ani zwrotu pieniędzy. Nie polecam sklepu!!!

(+4) Czy ta recenzja jest przydatna?

Anielskie Szybowanie  
Majka, 11.03.2018 r.
Anielskie Szybowanie Kupiłam plik 4 dni temu. Niestety nie dostałam dostępu do niego. Sklep nie odpowiada ani na moje maile ani przez kontakt przez strone internetowa. Nie mam ani pliku ani zwrotu pieniędzy. Nie polecam sklepu!!!

(+2) Czy ta recenzja jest przydatna?

Total Feel Good - czyli afirmacje dobrostanu  
Majka, 11.03.2018 r.
Total Feel Good - czyli afirmacje dobrostanu Kupiłam plik 4 dni temu. Niestety nie dostałam dostępu do niego. Sklep nie odpowiada ani na moje maile ani przez kontakt przez strone internetowa. Nie mam ani pliku ani zwrotu pieniędzy. Nie polecam sklepu!!!

(+2) Czy ta recenzja jest przydatna?

Prawdopodobnie Najlepsza Muzyka do Relaksacji i Medytacji Vol. 2  
Majka, 11.03.2018 r.
Prawdopodobnie Najlepsza Muzyka do Relaksacji i Medytacji Vol. 2 Kupiłam plik 4 dni temu. Niestety nie dostałam dostępu do niego. Sklep nie odpowiada ani na moje maile ani przez kontakt przez strone internetowa. Nie mam ani pliku ani zwrotu pieniędzy. Nie polecam sklepu!!!

(+3) Czy ta recenzja jest przydatna?

W 6 Minut: Masaż Umysłu  
Majka, 11.03.2018 r.
W 6 Minut: Masaż Umysłu Kupiłam plik 4 dni temu. Niestety nie dostałam dostępu do niego. Sklep nie odpowiada ani na moje maile ani przez kontakt przez strone internetowa. Nie mam ani pliku ani zwrotu pieniędzy. Nie polecam sklepu!!!

(+2) Czy ta recenzja jest przydatna?

W 6 Minut: SPA dla Umysłu  
Majka, 11.03.2018 r.
W 6 Minut: SPA dla Umysłu Kupiłam plik 4 dni temu. Niestety nie dostałam dostępu do niego. Sklep nie odpowiada ani na moje maile ani przez kontakt przez strone internetowa. Nie mam ani pliku ani zwrotu pieniędzy. Nie polecam sklepu!!!

(+2) Czy ta recenzja jest przydatna?

W 6 Minut: Niesamowite Misy  
Majka, 11.03.2018 r.
W 6 Minut: Niesamowite Misy Kupiłam plik 4 dni temu. Niestety nie dostałam dostępu do niego. Sklep nie odpowiada ani na moje maile ani przez kontakt przez strone internetowa. Nie mam ani pliku ani zwrotu pieniędzy. Nie polecam sklepu!!!

(+2) Czy ta recenzja jest przydatna?

Energia Słońca  
Majka, 11.03.2018 r.
Energia Słońca Kupiłam plik 4 dni temu. Niestety nie dostałam dostępu do niego. Sklep nie odpowiada ani na moje maile ani przez kontakt przez strone internetowa. Nie mam ani pliku ani zwrotu pieniędzy. Nie polecam sklepu!!!

(0) Czy ta recenzja jest przydatna?

W 6 Minut: Magic Forest Alpha + GRATIS  
Majka, 11.03.2018 r.
W 6 Minut: Magic Forest Alpha + GRATIS Kupiłam plik 4 dni temu. Niestety nie dostałam dostępu do niego. Sklep nie odpowiada ani na moje maile ani przez kontakt przez strone internetowa. Nie mam ani pliku ani zwrotu pieniędzy. Nie polecam sklepu!!!

Wyświetlono rekordy od 1 do 20 (z 709 znalezionych)
12345...
Kontakt | Polityka prywatności | Regulamin | Bezpieczne zakupy
Newsletter:
Sklep prowadzony przez Wydawnictwo Kobiece Łukasz Kierus 15-701 Białystok
ul. Kolejowa 12B/12  NIP 542-258-30-38
Zobacz również: Linki   Meble na wymiar Żagań
© 2008-2021 Wydawnictwo Kobiece Łukasz Kierus. Wszystkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z serwisu oznacza akceptacę Regulaminu (k).