Kategorie
KOSZYK
...jest pusty
SZUKAJ WG AUTORA
horoskop anielski
Recenzje produktów
Wyświetlono rekordy od 1 do 20 (z 703 znalezionych)
12345...
(+3) Czy ta recenzja jest przydatna?

PSJ24 Wzrok (Skuteczne Ja)  
Adam, 05.10.2018 r.
PSJ24 Wzrok (Skuteczne Ja) Niesamowita pozycja, po przesłuchaniu zmienił mi się nie tylko światopogląd, ale i orientacja seksualna, znikło mi też kilka brodawek z pleców. Polecam serdecznie.

(+1) Czy ta recenzja jest przydatna?

W 6 Minut: Podróż Duszy + EXTRA Bonus 60 min DELTA Sync 0.9 Hz  
Krzysztof, 26.08.2018 r.
W 6 Minut: Podróż Duszy + EXTRA Bonus 60 min DELTA Sync 0.9 Hz Kupiłem produkt i klikam w przycisk Pobierz Pliki po czym mnie wyrzuca na stronę z zamówionymi produktami nigdzie nie ma LINKU DO POBRANIA

(+4) Czy ta recenzja jest przydatna?

RZUCIŁAM PALENIE TERAZ (Rzucanie palenia: medytacja prowadzona) (wersja dla kobiet)  
Aleksandra, 10.06.2018 r.
RZUCIŁAM PALENIE TERAZ (Rzucanie palenia: medytacja prowadzona) (wersja dla kobiet) Zdecydowanie polecam, medytacja poprowadzona w bardzo profesjonalny sposób, również skuteczna.

(+1) Czy ta recenzja jest przydatna?

Modlitwa Huny  
Michał, 26.03.2018 r.
Modlitwa Huny 7 lutego kupiłem ta medytację i do dnia dzisiejszego jej pobrać nie mogę. Ze sklepem nie ma kontaktu. Także sklepu nie polecam.

(+2) Czy ta recenzja jest przydatna?

Medytacja Zaczarowanego Wieczoru  
Majka, 11.03.2018 r.
Medytacja Zaczarowanego Wieczoru Kupiłam plik 4 dni temu. Niestety nie dostałam dostępu do niego. Sklep nie odpowiada ani na moje maile ani przez kontakt przez strone internetowa. Nie mam ani pliku ani zwrotu pieniędzy. Nie polecam sklepu!!!

(+1) Czy ta recenzja jest przydatna?

Ciepło dłoni... Serca bicie...  
Majka, 11.03.2018 r.
Ciepło dłoni... Serca bicie... Kupiłam plik 4 dni temu. Niestety nie dostałam dostępu do niego. Sklep nie odpowiada ani na moje maile ani przez kontakt przez strone internetowa. Nie mam ani pliku ani zwrotu pieniędzy. Nie polecam sklepu!!!

(+1) Czy ta recenzja jest przydatna?

Anielskie Szybowanie  
Majka, 11.03.2018 r.
Anielskie Szybowanie Kupiłam plik 4 dni temu. Niestety nie dostałam dostępu do niego. Sklep nie odpowiada ani na moje maile ani przez kontakt przez strone internetowa. Nie mam ani pliku ani zwrotu pieniędzy. Nie polecam sklepu!!!

(+1) Czy ta recenzja jest przydatna?

Total Feel Good - czyli afirmacje dobrostanu  
Majka, 11.03.2018 r.
Total Feel Good - czyli afirmacje dobrostanu Kupiłam plik 4 dni temu. Niestety nie dostałam dostępu do niego. Sklep nie odpowiada ani na moje maile ani przez kontakt przez strone internetowa. Nie mam ani pliku ani zwrotu pieniędzy. Nie polecam sklepu!!!

(+1) Czy ta recenzja jest przydatna?

Prawdopodobnie Najlepsza Muzyka do Relaksacji i Medytacji Vol. 2  
Majka, 11.03.2018 r.
Prawdopodobnie Najlepsza Muzyka do Relaksacji i Medytacji Vol. 2 Kupiłam plik 4 dni temu. Niestety nie dostałam dostępu do niego. Sklep nie odpowiada ani na moje maile ani przez kontakt przez strone internetowa. Nie mam ani pliku ani zwrotu pieniędzy. Nie polecam sklepu!!!

(+2) Czy ta recenzja jest przydatna?

W 6 Minut: Masaż Umysłu  
Majka, 11.03.2018 r.
W 6 Minut: Masaż Umysłu Kupiłam plik 4 dni temu. Niestety nie dostałam dostępu do niego. Sklep nie odpowiada ani na moje maile ani przez kontakt przez strone internetowa. Nie mam ani pliku ani zwrotu pieniędzy. Nie polecam sklepu!!!

(+1) Czy ta recenzja jest przydatna?

W 6 Minut: SPA dla Umysłu  
Majka, 11.03.2018 r.
W 6 Minut: SPA dla Umysłu Kupiłam plik 4 dni temu. Niestety nie dostałam dostępu do niego. Sklep nie odpowiada ani na moje maile ani przez kontakt przez strone internetowa. Nie mam ani pliku ani zwrotu pieniędzy. Nie polecam sklepu!!!

(+1) Czy ta recenzja jest przydatna?

W 6 Minut: Niesamowite Misy  
Majka, 11.03.2018 r.
W 6 Minut: Niesamowite Misy Kupiłam plik 4 dni temu. Niestety nie dostałam dostępu do niego. Sklep nie odpowiada ani na moje maile ani przez kontakt przez strone internetowa. Nie mam ani pliku ani zwrotu pieniędzy. Nie polecam sklepu!!!

(+1) Czy ta recenzja jest przydatna?

Energia Słońca  
Majka, 11.03.2018 r.
Energia Słońca Kupiłam plik 4 dni temu. Niestety nie dostałam dostępu do niego. Sklep nie odpowiada ani na moje maile ani przez kontakt przez strone internetowa. Nie mam ani pliku ani zwrotu pieniędzy. Nie polecam sklepu!!!

(-1) Czy ta recenzja jest przydatna?

W 6 Minut: Magic Forest Alpha + GRATIS  
Majka, 11.03.2018 r.
W 6 Minut: Magic Forest Alpha + GRATIS Kupiłam plik 4 dni temu. Niestety nie dostałam dostępu do niego. Sklep nie odpowiada ani na moje maile ani przez kontakt przez strone internetowa. Nie mam ani pliku ani zwrotu pieniędzy. Nie polecam sklepu!!!

(0) Czy ta recenzja jest przydatna?

Spokój Umysłu  
Majka, 11.03.2018 r.
Spokój Umysłu Kupiłam plik 4 dni temu. Niestety nie dostałam dostępu do niego. Sklep nie odpowiada ani na moje maile ani przez kontakt przez strone internetowa. Nie mam ani pliku ani zwrotu pieniędzy. Nie polecam sklepu!!!

(-10) Czy ta recenzja jest przydatna?

Generator Snów - możesz śnić o czym tylko chcesz!  
patrycja, 16.01.2018 r.
Generator Snów - możesz śnić o czym tylko chcesz! Jestem bardzo zadowolona z obsługi i pod wrażeniem tego co oferują.Bardzo dobry kontakt. Ten generator to moja ostatnia nadzieja na spełnienie marzeń.

(-12) Czy ta recenzja jest przydatna?

Trening Autogenny Schultza  
Rafał, 05.01.2018 r.
Trening Autogenny Schultza Do Piotra: Wypowiem się jako autor tego nagrania. Nie sądzę, by była to 1 z 6 części tego kursu, ponieważ 6 części treningu autogennego dla "Spojrzenia" nagrał Paweł Stań. Są one także dostępne. Tutaj jest zupełnie inna wersja - jednoczęściowa. Wiele treningów autogennych istnieje w jednoczęściowej wersji i w taki sposób propagował to m.in. prof. Julian Aleksandrowicz, który często koncentrował się na tym podstawowym etapie relaksacji autogennej - odczuciach ciężkości. To nagranie zawiera wspomnianą podstawową technikę, którą jest wywoływanie uczucia ciężaru, a także dodatkowo etap skupiania się na odczuciach ciepła (2), które mają pogłębić odprężenie o obszar wegetatywny. Także dodane jest tutaj odprężanie splotu słonecznego (etap 5) oraz odprężenie mentalne głowy (6) poprzez technikę chłodu na czole (wizualizacja kostki lodu) Ponadto zastosowano technikę obserwacji oddechu - trochę w innej wersji, niż klasycznie: zamiast sugestii na temat oddechu (4), oddech obserwowany jest spokojnie i naturalnie w stanie odprężenia. Jest to bardzo często stosowana technika w technikach relaksacji i medytacji.

(-12) Czy ta recenzja jest przydatna?

Trening Autogenny Schultza  
Piotr, 04.01.2018 r.
Trening Autogenny Schultza Czy nikt nie zauważył ze to jest tylko 1z 6 części tego kursu? A może tylko ja zostałem "nabity w butelkę"? Czekam na wyjaśnienia ze strony sklepu.

(-14) Czy ta recenzja jest przydatna?

W poszukiwaniu zaginionej Duszy... cz. 1  
Natalia, 16.09.2017 r.
W poszukiwaniu zaginionej Duszy... cz. 1 Bardzo lubię tę medytację. Wracałam i pewnie będę jeszcze wracać do niej wielokrotnie. Za każdym razem niezwykle mnie uspokaja, czasem wzrusza, ale zawsze po jej wysłuchaniu wiem, co mam robić, jaka jest moja prawdziwa droga. Dziękuję.

(-13) Czy ta recenzja jest przydatna?

Regresja hipnotyczna dla Pieniędzy i Pracy (medytacja prowadzona)  
Natalia, 16.09.2017 r.
Regresja hipnotyczna dla Pieniędzy i Pracy (medytacja prowadzona) Jak dla mnie świetna medytacja. Fantastycznie, że trwa tak długo. Dało mi to możliwość złapania wszystkich wątków, które pojawiły się podczas medytacji. Jednocześnie długi czas medytacji pozwolił na wyklarowanie się tego najważniejszego wątku, obrazu, przeżycia. Dla mnie strzał w dziesiątkę. Dziękuję

Wyświetlono rekordy od 1 do 20 (z 703 znalezionych)
12345...
Kontakt | Polityka prywatności | Regulamin | Bezpieczne zakupy
Newsletter:
Sklep prowadzony przez Wydawnictwo Kobiece Łukasz Kierus 15-701 Białystok
ul. Kolejowa 12B/12  NIP 542-258-30-38
Zobacz również: Linki   Meble na wymiar Żagań
© 2008-2018 Wydawnictwo Kobiece Łukasz Kierus. Wszystkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z serwisu oznacza akceptacę Regulaminu (k).