Kategorie
KOSZYK
...jest pusty
SZUKAJ WG AUTORA
horoskop anielski
Recenzje i opinie
4 godziny snu w 40 minut - redukcja długości wypoczynku

Wyświetlono rekordy od 1 do 13 (z 13 znalezionych)
1
(0) Czy ta recenzja jest przydatna?

James  5 z 5 Gwiazdek! (04.11.2021)
słucham prawie codziennie do tego śpię po 4 godziny i się wysypiam, według mnie działa
(+5) Czy ta recenzja jest przydatna?

Justyna  4 z 5 Gwiazdek! (01.04.2014)
'orzeźwiające', lekkie i przyjemne. za pierwszym razem tylko twardo zasnęłam w trakcie;) kolejne odsłuchania przynosiły delikatne pobudzenie, a to już coś, zważając na moje chroniczne zmęczenie.
(+3) Czy ta recenzja jest przydatna?

Adam  5 z 5 Gwiazdek! (01.04.2013)
Gorąco polecam każdemu kto chce: 1. Opuszczać ciało fizyczne. 2. Medytować. Utwór świetnie oczyszcza, odświeża umysł. Jak wiemy, medytacja jest niesamowicie ważna w regeneracji i pozytywnych zmianach w człowieku oraz jego mózgu. Warto będzie nad utworem i z utworem pracować. Polecam wszystkim którzy w jakikolwiek sposób swoim celem "haczą" o powyższe dwa podpunkty. Pozdrawiam!
(+1) Czy ta recenzja jest przydatna?

Szymon  5 z 5 Gwiazdek! (10.01.2012)
Mam duże doświadczenie z różnymi utworami do synchronizacji półkul mózgu, dudnień różnicowych, programów typu BrainWave, etc. i jeżeli mowa o odpoczynku, "substytucie" snu to uważam to za najlepszą metodę! Jedna z rzeczy, którą z czystym sumieniem mogę polecić - działa na mnie super! Świetnie mi się łączy to z ReiKi. Nie wiem jaki na to wpływ mają słuchawki, ale przed rozpoczęciem mojej przygody z takimi utworami zakupiłem sobie nie profesjonalne, ale wysokiej jakości słuchawki nauszne. Może też dlatego na mnie aż tak bardzo dobrze działa :) Polecam szczególnie dla osób z dobrymi słuchawkami. - dbajcie też o swój słuch! Z tym utworem bezpiecznie, wszakże nie puszcza się tego na "full" ;) Miło się tego słucha. A słucham już bardzo dłuuugo. Był to mój pierwszy utwór, który tak dobrze działa.
(+1) Czy ta recenzja jest przydatna?

Halina  5 z 5 Gwiazdek! (30.12.2011)
To działa! Po nieprzespanej nocy, kolejnej nerwowej nocy spędzonej w pociągu, wielkim wysiłku fizycznym i wielu nerwach oraz w miarę aktywnym kolejnym dniu - miałam jeszcze 3 godziny do odjazdu pociągu. Siedziałam na ławce przed dworcem Centralnym przerażona, że zasnę i przegapię pociąg... Na mp3 mam i to nagranie - odsłuchałam i... słowo daję, byłam jak nowa! Nie przegapiłam pociągu, nie padłam w pociągu jak nieprzytomna - w domu byłam koło 4 nad ranem, dotarłam w stanie znośnym. Szczerze polecam! Oczywiście nie zastąpi snu - ale pozwala dotrwać do momentu, kiedy można spokojnie się odespać.
(+2) Czy ta recenzja jest przydatna?

Anna  4 z 5 Gwiazdek! (29.03.2011)
Będę się uważnie przyglądała działaniu, ale jak na razie jestem pod wrażeniem. Przesłuchałam nagranie w niedzielę wieczorem kiedy byłam zmęczona po zmianie czasu i w poniedziałek faktycznie obudziłam się wypoczęta i w dobrym humorze :)
(0) Czy ta recenzja jest przydatna?

Michał  5 z 5 Gwiazdek! (22.01.2011)
To jedno z lepszych nagrań. Na mnie działa w ten sposób, że gdy słucham przed snem, to powoduje głębokie odprężenie, oczyszczenie umysłu ze wszystkich zbędnych myśli. Rzeczywiście można powiedzieć, że uczucie po wysłuchaniu nagrania jest podobne jak w przypadku 4-godzinnego wypoczynku. Rano wstałem wypoczęty i rześki jak nigdy! Skuteczność nagrania rzeczywiście jest bardzo wysoka. Polecam!! Pozdrawiam wszystkich!!!
(0) Czy ta recenzja jest przydatna?

Felicja  5 z 5 Gwiazdek! (05.11.2010)
muszę przyznać że przetestowałam ""4 godziny snu w 40 minut - redukcja długości wypoczynku"" w ekstremalnej sytuacji...mianowicie po 48 godz. bycia na nogach o 19.00 układając się do snu włączyłam owo nagranie z myślą że teraz to już nic mi nie przeszkodzi spać...i po odsłuchaniu nagrania -zmęczenia nie było i spanie też wyszło gdzieś,czułam się świeża i wypoczęta jakby owych 48 godz.wcale nie było,zatem polecam ostrożność w stosowaniu i trzeba brać pod uwagę że JEST BARDZO SKUTECZNE.Usnęłam dopiero po 2.00 w nocy a co siebie nawyzywałam to moje. UWAGA...BARDZO SKUTECZNE
(-1) Czy ta recenzja jest przydatna?

Ida  5 z 5 Gwiazdek! (04.10.2010)
Nie wiem jak to dziala, ale powiem jedno... dziala:) jestem spiochem, a mimo tego po wysluchaniu nagrania wstalam po 4 godzinach snu bez wiekszego problemu, a na dodatek podczas calego dnia nie bylam spiaca. Jak dal mnie rewelacja, choc tak drastycznie skracam sen tylko kiedy musze;)
(-1) Czy ta recenzja jest przydatna?

Beata  5 z 5 Gwiazdek! (16.07.2010)
Moje ulubione nagranie.Słucham rano po przebudzeniu, czasem w ciągu dnia, gdy jestem zmęczona.Odpręża i daje solidną porcję energii.Nie słucham jednak przed snem, nie mogę wtedy zasnąć, działa na mnie zbyt silnie.Polecam!
(-1) Czy ta recenzja jest przydatna?

Maria  5 z 5 Gwiazdek! (10.06.2010)
Faktycznie stwierdziłam skuteczność tego nagrania, co prawda nie korzystam zbyt często, ale najpierw pociągnęła mnie ciekawość, a potem stwierdziłam, że jednak działa. Budziłam się znacznie wcześniej, nie czułam też takiego niedosytu snu jak zazwyczaj. Co prawda trochę mnie blokuje te 40 minut, człowiekowi wydaje się, że to strasznie długo tak w być w bezruchu, słuchać tej monotonii, znalazłam sobie na to sposób, przypinając się np. do masażera i jakoś się dało ten czas przelecieć. Efekt jest niezaprzeczalny. Osobiście polecam. Maria
(-1) Czy ta recenzja jest przydatna?

Marlena  5 z 5 Gwiazdek! (08.03.2010)
Nagranie "4 godziny snu w 40 minut" jest świetne! Słuchałam tej muzyki przed snem, kiedy wiedziałam, że muszę wstać wcześniej, albo gdy kładłam się późno i zostawało mi jedynie kilka godzin snu (np. 4-5 h). Byłam naprawdę zaskoczona, że rano budziłam się wypoczęta. Dodam, że potrzebuję więcej niż 8 godzin snu, aby dobrze wypocząć. Polecam wszystkim, którzy nie zawsze mają czas na kompleksowy wypoczynek.
(-1) Czy ta recenzja jest przydatna?

Emilia  5 z 5 Gwiazdek! (05.02.2010)
Muzyka bardzo przyjemna, spokojna, przy której mózg wycisza się z natłoku myśli i dzięki temu lepiej wypoczywam. Gorąco polecam!

Napisz własną recenzję
Kontakt | Polityka prywatności | Regulamin | Bezpieczne zakupy
Newsletter:
Sklep prowadzony przez Wydawnictwo Kobiece Łukasz Kierus 15-701 Białystok
ul. Kolejowa 12B/12  NIP 542-258-30-38
Zobacz również: Linki   Meble na wymiar Żagań
© 2008-2022 Wydawnictwo Kobiece Łukasz Kierus. Wszystkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z serwisu oznacza akceptacę Regulaminu (k).