Kategorie
KOSZYK
...jest pusty
SZUKAJ WG AUTORA
horoskop anielski
Recenzje i opinie
(PP-1) Gromadzenie Energii (szum falującego pobudzenia)

Wyświetlono rekordy od 1 do 7 (z 7 znalezionych)
1
(0) Czy ta recenzja jest przydatna?

Robert  4 z 5 Gwiazdek! (28.08.2020)
_b_Warte wypróbowania_/b_
(0) Czy ta recenzja jest przydatna?

Małgorzata  4 z 5 Gwiazdek! (23.02.2012)
Witam! moim celem nie jest sprawianie przykrości! rozumiem, że taka recenzja porusza, daleko mi również do skrzywienia zawodowego i rozumiem, że pewne efekty są zamierzone, jednak podtrzymuję SWOJĄ opinię tzn. to nagranie nie jest dla mnie (no może przesadziłam z tą emisją). Życzę wielu sukcesów! Z wyrazami szacunku!!!
(0) Czy ta recenzja jest przydatna?

Krzysztof  4 z 5 Gwiazdek! (18.02.2012)
Czy głos powinien być naciągany wedle umownych norm, czy naturalnie zanurzony w procesie? Cóż - kwestia gustu. To są nagrania eksploracyjne i jako narzędzia użytkowe - dobrze spełniają swoją funkcję; mimo upływu lat - nadal oceniam je na czwórkę. Natomiast jest dla mnie przykre, że niektóre skrzywienia zawodowe i napięcia - uzewnętrzniają się właśnie w ten sposób jak u mojej przedmówczyni. Ja w każdym razie swojej intonacji w przyszłych eksploracjach nie zmienię, bo jest ona właściwa dla tej formy prowadzenia słownego. Lektor.
(0) Czy ta recenzja jest przydatna?

Małgorzata  1 z 5 Gwiazdek! (17.02.2012)
Nagranie przesłuchałam tylko raz i z przykrością piszę ,że to bardzo kiepskie nagranie. Sposób mówienia lektora jest IRYTUJĄCY!!! nie jest to kwestia gustu!! lektor popełnia podstawowe błędy emisyjne: zdania oznajmujące intonuje jak pytania i odwrotnie, dla mnie nie do przyjęcia i nie do słuchania! ktoś kto zarabia głosem powinien znać podstawy emisji głosu. sorry!
(0) Czy ta recenzja jest przydatna?

Beata  5 z 5 Gwiazdek! (28.08.2010)
Pełny profesjonalizm.Przy regularnym stosowaniu tego nagrania wystarcza mi do 5 godzin snu w ciągu doby.
(0) Czy ta recenzja jest przydatna?

Ida  5 z 5 Gwiazdek! (16.05.2010)
Poczas sluchania czuje sie niesamowita energie i pozytywne wibracje!!! Z jednej strony to nagranie daje cudowne rozluznienie, a z drugiej - koncowka nagrania sprawia, ze chce sie tanczyc, ze chce sie zyc!!! ;-D WOW!!! GORACO POLECAM!! I to cala serie x2 ;-] jest tu wiecej wskazowek niz w darmowym przegladzie narzedzi badawczych.
(0) Czy ta recenzja jest przydatna?

Beata  5 z 5 Gwiazdek! (11.03.2010)
Bardzo pozytywny materiał, jeśli pojawi się całość tego co widziałam (kilka programów po kilkanaście medytacji), to będzie atrakcyjna alternatywa domowa dla warsztatów o podobnej tematyce. Także ciekawe uzupełnienie dla osób nie znających angielskiego a interesujących się podróżami Hemi-Sync.

Napisz własną recenzję
Kontakt | Polityka prywatności | Regulamin | Bezpieczne zakupy
Newsletter:
Sklep prowadzony przez Wydawnictwo Kobiece Łukasz Kierus 15-701 Białystok
ul. Kolejowa 12B/12  NIP 542-258-30-38
Zobacz również: Linki   Meble na wymiar Żagań
© 2008-2020 Wydawnictwo Kobiece Łukasz Kierus. Wszystkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z serwisu oznacza akceptacę Regulaminu (k).