Kategorie
KOSZYK
...jest pusty
SZUKAJ WG AUTORA
horoskop anielski
WPISY NA BLOGACH
Recenzje produktów
Wyświetlono rekordy od 101 do 120 (z 688 znalezionych)
...678910...
(+1) Czy ta recenzja jest przydatna?

Wizyta w Centrum Uzdrawiania i Regeneracji (melodia astralnej wędrówki)  
Katarzyna, 28.08.2014 r.
Wizyta w Centrum Uzdrawiania i Regeneracji (melodia astralnej wędrówki) Bardzo dziękuję :-) Nagrania słucham co drugi dzień - to działa :-) Polecam.

(-1) Czy ta recenzja jest przydatna?

Wizyta w Centrum Uzdrawiania i Regeneracji (melodia astralnej wędrówki)  
Justyna, 31.07.2014 r.
Wizyta w Centrum Uzdrawiania i Regeneracji (melodia astralnej wędrówki) Dziękuję Beata za ten komentarz! Skłonił mnie do spróbowania swoich sił z tym nagraniem:)

(+1) Czy ta recenzja jest przydatna?

Wizyta w Centrum Uzdrawiania i Regeneracji (melodia astralnej wędrówki)  
Beata, 26.07.2014 r.
Wizyta w Centrum Uzdrawiania i Regeneracji (melodia astralnej wędrówki) Zdarzyło mi się poparzyc dotkliwie wrzątkiem dłoń.Wierzch ręki goił się dośc dobrze,ale rany między palcami wyglądały coraz gorzej,do tego nasilał się ból całej dłoni, po tygodniu ból sięgał już nadgarstka,a palce środkowy i serdeczny były coraz bardziej zdrętwiałe.Przypomniałam sobie o tym nagraniu.Przed snem wybrałam się do Centrum.Rano dłoń mnie nie bolała,a palce były sprawne.Ale ręka wyglądała okropnie.Wokół ran skóra poszarzała, miejscami wręcz poczerniała.Takie czarno-szare nieduże płaty schodziły przez około 2 tygodnie, odsłaniając nową,różową skórę.Po miesiącu nie było śladu po oparzeniu, nawet najmniejszej blizny,pomimo,że rany miejscami były głębokie. Wcześniej pracowałam z tym nagraniem, uzyskując na ogół pozytywne rezultaty.Ból głowy, żołądka, przeziębienie mijały bardzo szybko, choroby przewlekłe wymagały kilku,czasem kilkunastu wizyt.Zdarzyło się kilkakrotnie,że nie było żadnego efektu, ale w większości przypadków uzdrawianie kończylo się sukcesem.

(+2) Czy ta recenzja jest przydatna?

Dotyk Światła  
Teresa, 18.07.2014 r.
Dotyk Światła Wspaniale się odpoczywa w czasie słuchania, te dźwięki działają uspokajająco i odprężająco. Muzyka do medytacji i wypoczynku.

(+1) Czy ta recenzja jest przydatna?

Ocean Waves, Vol. 1  
Sławek, 06.06.2014 r.
Ocean Waves, Vol. 1 Przepiękna muzyka!!! Mimo tego, że zakupiłem album już jakiś czas temu dopiero od kilku dni zacząłem go słuchać. ....i nie mogę o niej zapomnieć. W zasadzie to słuchając jej można się zapomnieć.... inaczej spojrzeć na wszystko co jest w okół nas i w nas. Pełniej, radośniej i z innej perspektywy.

(+2) Czy ta recenzja jest przydatna?

Solfeggio Suite  
Maciej, 06.06.2014 r.
Solfeggio Suite Witam wszystkich Muzyka super , mam pytanie dla wtajemniczonych czy jest jakis model słuchanie tego albumu , bo przypomina mi to trochę sytem czakr czyli I czakra ugruntowanie itp.Jesli tak to mam problem z I czakrą słucham pierwszego utworu itd, moze sie myle nich ktoś mnie naprowdzi. Pozdrawiam Maciej

(+4) Czy ta recenzja jest przydatna?

Objawienie  
Zofia, 08.05.2014 r.
Objawienie Jeśli chcesz poczuć swój wewnętrzny uśmiech, jeśli chcesz sobie przypomnieć, że życie ma dla Ciebie wszystko, co najlepsze - to Objawienie czeka na Ciebie.

(+1) Czy ta recenzja jest przydatna?

PSJ22-23 Lotto Nadawca+Odbiorca (Skuteczne Ja)  
Leszek, 18.04.2014 r.
PSJ22-23 Lotto Nadawca+Odbiorca (Skuteczne Ja) w mojej ocenie otrzymuje 0 słaba jakosc , po kazdym przesłuchaniu pojawiały sie koszmary senne. Nagranie testowałem rok czasu.

(+2) Czy ta recenzja jest przydatna?

MANA - gromadzenie siły życiowej  
KATARZYNA, 16.04.2014 r.
MANA - gromadzenie siły życiowej Jedna z moich ulubionych medytacji tworzenia many naszej wspaniałej siły życiowej.Nie tylko pozwala zbierać manę, ładować nasze wewnętrzne pragnienia, ale odmładza i regeneruje nasze ciało i organy wewnętrzne...

(+4) Czy ta recenzja jest przydatna?

PRAWO PRZYCZYNY I SKUTKU - Pieniądze - Spalanie Karmy  
KATARZYNA, 16.04.2014 r.
PRAWO PRZYCZYNY I SKUTKU - Pieniądze - Spalanie Karmy Wspaniała nie tylko medytacja , ale też relaksacja..Czujemy ,że wszystkie zanieczyszczenia trudne energie nagromadzone na naszym polu materialnym poprostu są spalane pozwalamy im odejść - ścieżka bogactwa nie tylko finansowego się odblokowuje, wygładza , ale z pełną siłą nowa świeża energia obfitości napływa do naszego życia, ale także ciała.Wspaniała praca nad kanałami wewnętrznymi czyszczenia naszego ciała

(0) Czy ta recenzja jest przydatna?

Pokochaj Siebie (tylko dla kobiet)  
Marta, 05.04.2014 r.
Pokochaj Siebie (tylko dla kobiet) Po miesiacu sluchania mialam sen I wydaje mi sie ze moja poswiadmosc zalapala. Bardzo prosta ale wazana afirmacja I ciekawa wizualizacja . Polecam

(+3) Czy ta recenzja jest przydatna?

PRAWO PRZYCZYNY I SKUTKU - Pieniądze - Spalanie Karmy  
Justyna, 03.04.2014 r.
PRAWO PRZYCZYNY I SKUTKU - Pieniądze - Spalanie Karmy naprawdę BARDZO skuteczne nagranie, tylko trzeba z nim pracować (jak i z każdym zresztą), nie zrobi za nas niczego, będąc jedynie albo aż przydatnym narzędziem. w moim przypadku zadziałało po kilku 'spalaniach'. medytacja mogłaby być dłuższa, albo podzielona na dwie części (pierwszą byłby ten ogólnikowy wstęp dot. karmy, a drugą medytacja właściwa skierowana na konkretne obciążenia). aktualnie mam pod koniec niesamowicie ciekawe stany świadomości, z których nie chce się wychodzić:) polecam!

(0) Czy ta recenzja jest przydatna?

Namaste  
Grzegorz, 03.04.2014 r.
Namaste Nie mogę przestać... słuchać :) Jestem bardzo wymagającym klientem o bardzo wyczulonym słuchu i powiem jedno - album jest świetny. Dopracowany pod każdym względem. Dziękuję panie Krzysztofie za współpracę z tak wybitnym kompozytorem.

(0) Czy ta recenzja jest przydatna?

Sygnał Zwrotny (dotyk świadomego dźwięku)  
Justyna, 01.04.2014 r.
Sygnał Zwrotny (dotyk świadomego dźwięku) mam takie samo odczucie co do lektora, (obydwu zresztą;) jednak nie skupiając się na głosie a na samej treści, przychodzących obrazach, można odnieść niemałe korzyści z medytacji z tej serii. ja już na początku odrzuciłam ten lekki dyskomfort i pozwoliłam ponieść się wizjom.

(+4) Czy ta recenzja jest przydatna?

4 godziny snu w 40 minut - redukcja długości wypoczynku  
Justyna, 01.04.2014 r.
4 godziny snu w 40 minut - redukcja długości wypoczynku 'orzeźwiające', lekkie i przyjemne. za pierwszym razem tylko twardo zasnęłam w trakcie;) kolejne odsłuchania przynosiły delikatne pobudzenie, a to już coś, zważając na moje chroniczne zmęczenie.

(0) Czy ta recenzja jest przydatna?

Programowanie Zdrowia  
Justyna, 01.04.2014 r.
Programowanie Zdrowia mnie nie przekonuje, niestety. w moim odczuciu jest zbyt... banalna?;) oczekiwałam czegoś lepiej wpływającego na podświadomość, a tu nie mogłam skupić się na zdrowiu i świetle, bo bawiło mnie to najzwyczajniej. uważam, że to nagranie dla początkujących albo dla mało wymagających, bez urazy.

(+3) Czy ta recenzja jest przydatna?

ZROBIĘ TO DZISIAJ! - Niesamowita muzyka, która daje pozytywnego kopa i motywację do życia i działania!  
Justyna, 01.04.2014 r.
ZROBIĘ TO DZISIAJ! - Niesamowita muzyka, która daje pozytywnego kopa i motywację do życia i działania! faktycznie sprawdza się, codzienne czynności przychodzą mi z nią łatwiej. pozytywnie nastraja do działania, pobudza. podczas słuchania myślę o tym, co powinnam/ chcę zrobić, a co stale odwlekam, a potem... przekonuję się, żeby niczego nie zostawiać na później;) to takie proste.

(0) Czy ta recenzja jest przydatna?

Sekret Szczęśliwego Życia: Obfitość  
Justyna, 01.04.2014 r.
Sekret Szczęśliwego Życia: Obfitość na mnie ten utwór działa odwrotnie: przytłacza, zniechęca, drażni i pozostawia dziwną nostalgię zamiast opisywanej radości/ błogości. nie twierdzę, że jest nieskuteczny - choć nie wiem co dokładnie ma na to wpływ. i na pewno nie tylko ten, ale każdy - nie dla wszystkich lub nie w tym akurat momencie życia będzie pasował. każdy z nas jest inny i ma różne np obciążenia mentalne czy inne blokady. na pewno jednak w przyszłości do niego wrócę.

(+2) Czy ta recenzja jest przydatna?

Solfeggio Suite  
Justyna, 31.03.2014 r.
Solfeggio Suite ta muzyka, czy raczej te częstotliwości 'wyciągają' na wierzch z głębokich poziomów sprawy 'zamiecione pod dywan'... jest naprawcza, ożywcza, regenerująca, bardzo użyteczna. dziękuję.

(0) Czy ta recenzja jest przydatna?

Sygnał Zwrotny (dotyk świadomego dźwięku)  
Aldona, 27.03.2014 r.
Sygnał Zwrotny (dotyk świadomego dźwięku) Przepraszam jak dla mnie głos lektora jest irytujący może zamówiłam bym nagranie ale bez głosu ale mam nagrania Pawła Stańia i jego głos działa kojąco po prostu uwielbiam głos pana Pawła.Pozdrawiam wszystkich autorów ale szczególnie właśnie pana Pawła.

Wyświetlono rekordy od 101 do 120 (z 688 znalezionych)
...678910...
Kontakt | Polityka prywatności | Regulamin | Bezpieczne zakupy
Newsletter:
Sklep prowadzony przez Binaural Krzysztof Janiewicz 67-320 Małomice
ul. Żeromskiego 8/III/3  NIP 924-174-53-73
Zobacz również: Linki   Meble na wymiar Żagań
© 2008-2018 Binaural Krzysztof Janiewicz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z serwisu oznacza akceptacę Regulaminu.