Kategorie
KOSZYK
...jest pusty
SZUKAJ WG AUTORA
horoskop anielski
Recenzje produktów
Wyświetlono rekordy od 101 do 120 (z 701 znalezionych)
...678910...
(+4) Czy ta recenzja jest przydatna?

Bliźnięta  
Jagoda, 09.09.2014 r.
Bliźnięta Kapitalna medytacja, która przypomina nam o naszych wrodzonych talentach i możliwościach. Ja dodatkowo zaczęłam rozumieć mój znak przeciwpołożony, tzn. strzelca i dlaczego ludzie urodzeni pod tym znakiem czasami mnie drażnią a czasami ich uwielbiam;)

(+2) Czy ta recenzja jest przydatna?

MANA - gromadzenie siły życiowej  
Jagoda, 09.09.2014 r.
MANA - gromadzenie siły życiowej Jak zwykle, świetne nagranie Pana Pawła:) Energia bucha z człowieka, jak z pieca. Polecam i to każdą wersję:)))

(+1) Czy ta recenzja jest przydatna?

Ho'oponopono Prayer Self-Cleaning (Modlitwa i Mantra)  
Jagoda, 09.09.2014 r.
Ho'oponopono Prayer Self-Cleaning (Modlitwa i Mantra) Dałam koleżance i jest bardzo zadowolona:))) To, że modlitwa (technika) Ho'oponopono działa, to wiem już z własnych doświadczeń. Polecam obie książki w tym temacie:)))

(+1) Czy ta recenzja jest przydatna?

Medytacja Ratunkowa  
Jagoda, 09.09.2014 r.
Medytacja Ratunkowa Bardzo dobra medytacja - Pan Paweł jest klasą sam w sobie - chociaż przeze mnie mało używana - nie ma takiej potrzeby. Polecam, gdyż jest skuteczna na gorsze chwile i jesienną chandrę:)))

(+2) Czy ta recenzja jest przydatna?

Szczupłość Slim Music - Naturalny i skuteczny sposób na odchudzanie  
Jagoda, 09.09.2014 r.
Szczupłość Slim Music - Naturalny i skuteczny sposób na odchudzanie Tutaj pojawiło się zjawisko ciekawe i odwrotny - od zakładanego - efektu. Słuchając nagrania robiłam się nerwowa i ... głodna jak wilk. Nie mam pojęcia dlaczego na mnie tak to działa, ale działa bez wątpienia ... tylko inaczej. Ja mam specyficzną - nie poddającą się niektórym stymulacjom - strukturę energetyczną, to jest fakt;)

(+4) Czy ta recenzja jest przydatna?

PRAWO PRZYCZYNY I SKUTKU - Pieniądze - Spalanie Karmy  
Jagoda, 09.09.2014 r.
PRAWO PRZYCZYNY I SKUTKU - Pieniądze - Spalanie Karmy Doskonała medytacja i baaaardzo skuteczna, gdy wierzy się w jej moc. Polecam:)))

(+1) Czy ta recenzja jest przydatna?

Antykariera: 3 (Medytacja 3 Czakry) - Wewnętrzny Ogień: wersja dla kobiet  
Jagoda, 09.09.2014 r.
Antykariera: 3 (Medytacja 3 Czakry) - Wewnętrzny Ogień: wersja dla kobiet Kolejne suuuper nagranie Pana Pawła, które daje piękne baśniowe wizje i świadomość własnej energii. Fizycznie również daje energię ciepła i radości, taki energetyczny zastrzyk. Polecam i pozdrawiam:)))

(+3) Czy ta recenzja jest przydatna?

Ogród Umysłu (Tiki Huna)  
Jagoda, 09.09.2014 r.
Ogród Umysłu (Tiki Huna) Bardzo lubię głos Pana Pawła, daje wielkie poczucie pewności, że to co się robi pod jego dyktando jest bezpieczne i skuteczne, tak po ludzku dobre:)))

(+2) Czy ta recenzja jest przydatna?

SEKRET: Technika 7 Stopni zwana Techniką Schodów  
Jagoda, 09.09.2014 r.
SEKRET: Technika 7 Stopni zwana Techniką Schodów Bardzo dobre prowadzenie w poczuciu bezpieczeństwa, dające przepiękne wizje pełne barw i dźwięków. Polecam gorąco:)))

(+6) Czy ta recenzja jest przydatna?

Trening Autogenny Schultza  
Beata, 07.09.2014 r.
Trening Autogenny Schultza Trening jest po prostu rewelacyjny, pomaga sie naprawdę odprężyć przez te 23 minuty zwłaszcza tym. którzy są tak jak ja ciągle spięci. Głos lektora jest idealny do wprowadzenia w stan rozluźnienia Najlepsza wersja jaka kiedykolwiek słyszałam Polecam gorąco zestresowanym i spiętym;)

(+2) Czy ta recenzja jest przydatna?

Desiderata z Piękną Muzyką  
Robert, 31.08.2014 r.
Desiderata z Piękną Muzyką Nie mam całego nagrania ale już po fragmencie stwierdziłem, że użyto IVONY co moim zdaniem jest niewybaczalnym błędem, jeden, 3 tylko za ścieżkę dźwiękową a sam tekst piękny i mądry

(-1) Czy ta recenzja jest przydatna?

Heart of God (Serce Boga)  
Katarzyna, 30.08.2014 r.
Heart of God (Serce Boga) poczułam Serce Boga

(+2) Czy ta recenzja jest przydatna?

Soundscape 01 - Happy Bobbles  
Katarzyna, 28.08.2014 r.
Soundscape 01 - Happy Bobbles Cudownie się bawiłam - od dłuższego czasu się tak nie czułam. Byłam dzieckiem :-) Dziękuję :-)

(+1) Czy ta recenzja jest przydatna?

Wizyta w Centrum Uzdrawiania i Regeneracji (melodia astralnej wędrówki)  
Katarzyna, 28.08.2014 r.
Wizyta w Centrum Uzdrawiania i Regeneracji (melodia astralnej wędrówki) Bardzo dziękuję :-) Nagrania słucham co drugi dzień - to działa :-) Polecam.

(-1) Czy ta recenzja jest przydatna?

Wizyta w Centrum Uzdrawiania i Regeneracji (melodia astralnej wędrówki)  
Justyna, 31.07.2014 r.
Wizyta w Centrum Uzdrawiania i Regeneracji (melodia astralnej wędrówki) Dziękuję Beata za ten komentarz! Skłonił mnie do spróbowania swoich sił z tym nagraniem:)

(+1) Czy ta recenzja jest przydatna?

Wizyta w Centrum Uzdrawiania i Regeneracji (melodia astralnej wędrówki)  
Beata, 26.07.2014 r.
Wizyta w Centrum Uzdrawiania i Regeneracji (melodia astralnej wędrówki) Zdarzyło mi się poparzyc dotkliwie wrzątkiem dłoń.Wierzch ręki goił się dośc dobrze,ale rany między palcami wyglądały coraz gorzej,do tego nasilał się ból całej dłoni, po tygodniu ból sięgał już nadgarstka,a palce środkowy i serdeczny były coraz bardziej zdrętwiałe.Przypomniałam sobie o tym nagraniu.Przed snem wybrałam się do Centrum.Rano dłoń mnie nie bolała,a palce były sprawne.Ale ręka wyglądała okropnie.Wokół ran skóra poszarzała, miejscami wręcz poczerniała.Takie czarno-szare nieduże płaty schodziły przez około 2 tygodnie, odsłaniając nową,różową skórę.Po miesiącu nie było śladu po oparzeniu, nawet najmniejszej blizny,pomimo,że rany miejscami były głębokie. Wcześniej pracowałam z tym nagraniem, uzyskując na ogół pozytywne rezultaty.Ból głowy, żołądka, przeziębienie mijały bardzo szybko, choroby przewlekłe wymagały kilku,czasem kilkunastu wizyt.Zdarzyło się kilkakrotnie,że nie było żadnego efektu, ale w większości przypadków uzdrawianie kończylo się sukcesem.

(+2) Czy ta recenzja jest przydatna?

Dotyk Światła  
Teresa, 18.07.2014 r.
Dotyk Światła Wspaniale się odpoczywa w czasie słuchania, te dźwięki działają uspokajająco i odprężająco. Muzyka do medytacji i wypoczynku.

(+1) Czy ta recenzja jest przydatna?

Ocean Waves, Vol. 1  
Sławek, 06.06.2014 r.
Ocean Waves, Vol. 1 Przepiękna muzyka!!! Mimo tego, że zakupiłem album już jakiś czas temu dopiero od kilku dni zacząłem go słuchać. ....i nie mogę o niej zapomnieć. W zasadzie to słuchając jej można się zapomnieć.... inaczej spojrzeć na wszystko co jest w okół nas i w nas. Pełniej, radośniej i z innej perspektywy.

(+2) Czy ta recenzja jest przydatna?

Solfeggio Suite  
Maciej, 06.06.2014 r.
Solfeggio Suite Witam wszystkich Muzyka super , mam pytanie dla wtajemniczonych czy jest jakis model słuchanie tego albumu , bo przypomina mi to trochę sytem czakr czyli I czakra ugruntowanie itp.Jesli tak to mam problem z I czakrą słucham pierwszego utworu itd, moze sie myle nich ktoś mnie naprowdzi. Pozdrawiam Maciej

(+4) Czy ta recenzja jest przydatna?

Objawienie  
Zofia, 08.05.2014 r.
Objawienie Jeśli chcesz poczuć swój wewnętrzny uśmiech, jeśli chcesz sobie przypomnieć, że życie ma dla Ciebie wszystko, co najlepsze - to Objawienie czeka na Ciebie.

Wyświetlono rekordy od 101 do 120 (z 701 znalezionych)
...678910...
Kontakt | Polityka prywatności | Regulamin | Bezpieczne zakupy
Newsletter:
Sklep prowadzony przez Wydawnictwo Kobiece Łukasz Kierus 15-701 Białystok
ul. Kolejowa 12B/12  NIP 542-258-30-38
Zobacz również: Linki   Meble na wymiar Żagań
© 2008-2018 Wydawnictwo Kobiece Łukasz Kierus. Wszystkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z serwisu oznacza akceptacę Regulaminu (k).