Kategorie
KOSZYK
...jest pusty
SZUKAJ WG AUTORA
horoskop anielski
WPISY NA BLOGACH
Recenzje produktów
Wyświetlono rekordy od 81 do 100 (z 688 znalezionych)
12345...
(-2) Czy ta recenzja jest przydatna?

Prekognicja - LOTTO  
WIOLETTA, 15.10.2014 r.
Prekognicja - LOTTO Dopiero zaczynam przygodę z Prekognicją LOTTO :) jestem bardzo ciekawa efektów ale już podoba mi się sam produkt. Nagrania mają bardzo dobrą jakość, działają na mnie odprężająco i zachęcająco.

(+2) Czy ta recenzja jest przydatna?

Medytacja Pomyślności  
Jarosław, 14.10.2014 r.
Medytacja Pomyślności Bardzo interesująca i wspaniale wpływająca na samopoczucie kompozycja. Świetnie relaksuje przed snem.

(+1) Czy ta recenzja jest przydatna?

Pełne Słowa: KOCHAM - dla Pieniędzy  
Halina, 12.10.2014 r.
Pełne Słowa: KOCHAM - dla Pieniędzy Nie mam oporów w mówieniu ludziom, że ich kocham. Jednak zbyt często widzę w ich oczach opór, jako że słowo to - nie wiedzieć dlaczego - kojarzą z seksem i zbytnią bliskością. A przecież to takie cudowne kochać kogoś, bo jest.

(+2) Czy ta recenzja jest przydatna?

Pełne Słowa: KOCHAM - dla Ciebie  
Halina, 10.10.2014 r.
Pełne Słowa: KOCHAM - dla Ciebie Nagranie jest naprawdę "the best". Zakotwicza w ciele uczucie miłości i jego aktywację przy pomyśleniu / wypowiedzeniu słowa "Kocham". Świat zrobił się po prostu piękniejszy. W środku mam radość i wciąż się uśmiecham. I najważniejsze: pokochanie siebie, bez zastrzeżeń, bez wymyślania, bez oceniania - a to podstawa działania w czasie tego ćwiczenia. Dzięki, Paweł!

(+1) Czy ta recenzja jest przydatna?

Prekognicja - LOTTO  
Kinga, 19.09.2014 r.
Prekognicja - LOTTO Mam małe problemy z odprężeniem, ale i tak jestem zaskoczona efektami. Jeszcze nie grałam, nie odważyłam się, ale gdy sprawdzam wyniki, za każdym razem coś się sprawdza. Wcześniej były same pudła, rzadko zdarzało się, że wytypowałam dobrze choć jedną cyfrę, trzy razy w życiu trafiłam trójkę. Zobaczymy jak to się potoczy dalej - na razie traktuję to jako dobrą zabawę, czego i innym życzę

(+2) Czy ta recenzja jest przydatna?

Telefon od Boga  
Anna, 19.09.2014 r.
Telefon od Boga No cóż, pogłos jak w kościele i trochę kojarzy mi się z kazaniem księdza z ambony. Sposób mówienia i intonacja nie bardzo pasuje do wyrozumiałego Boskiego Ojca. Koleżanka która jest nie widoma nieco zdziwiła sie ze jest obdarzona świetnym wzrokiem. Mnie akurat ta medytacja drażni...

(+2) Czy ta recenzja jest przydatna?

Cisza Pustyni + gratis!  
Jadwiga, 15.09.2014 r.
Cisza Pustyni + gratis! Pustynny wiatr przeplatający z kakofonią dźwięków wywołuje poczucie przebywania (dosłownie) na pustyni. Dźwięki raz bliskie, raz dalekie sprawiają wrażenie, że jesteśmy sami na pustkowiu. Ta samotność pozwala nam na przemyślenia i refleksję. Polecam ten utwór wszystkim tym, którzy są zmęczeni zgiełkiem miasta, potrzebują izolacji, a zwłaszcza tym którzy chcą pobyć sami ze sobą.

(+3) Czy ta recenzja jest przydatna?

Bliźnięta  
Jagoda, 09.09.2014 r.
Bliźnięta Kapitalna medytacja, która przypomina nam o naszych wrodzonych talentach i możliwościach. Ja dodatkowo zaczęłam rozumieć mój znak przeciwpołożony, tzn. strzelca i dlaczego ludzie urodzeni pod tym znakiem czasami mnie drażnią a czasami ich uwielbiam;)

(+2) Czy ta recenzja jest przydatna?

MANA - gromadzenie siły życiowej  
Jagoda, 09.09.2014 r.
MANA - gromadzenie siły życiowej Jak zwykle, świetne nagranie Pana Pawła:) Energia bucha z człowieka, jak z pieca. Polecam i to każdą wersję:)))

(+1) Czy ta recenzja jest przydatna?

Ho'oponopono Prayer Self-Cleaning (Modlitwa i Mantra)  
Jagoda, 09.09.2014 r.
Ho'oponopono Prayer Self-Cleaning (Modlitwa i Mantra) Dałam koleżance i jest bardzo zadowolona:))) To, że modlitwa (technika) Ho'oponopono działa, to wiem już z własnych doświadczeń. Polecam obie książki w tym temacie:)))

(+1) Czy ta recenzja jest przydatna?

Medytacja Ratunkowa  
Jagoda, 09.09.2014 r.
Medytacja Ratunkowa Bardzo dobra medytacja - Pan Paweł jest klasą sam w sobie - chociaż przeze mnie mało używana - nie ma takiej potrzeby. Polecam, gdyż jest skuteczna na gorsze chwile i jesienną chandrę:)))

(+2) Czy ta recenzja jest przydatna?

Szczupłość Slim Music - Naturalny i skuteczny sposób na odchudzanie  
Jagoda, 09.09.2014 r.
Szczupłość Slim Music - Naturalny i skuteczny sposób na odchudzanie Tutaj pojawiło się zjawisko ciekawe i odwrotny - od zakładanego - efektu. Słuchając nagrania robiłam się nerwowa i ... głodna jak wilk. Nie mam pojęcia dlaczego na mnie tak to działa, ale działa bez wątpienia ... tylko inaczej. Ja mam specyficzną - nie poddającą się niektórym stymulacjom - strukturę energetyczną, to jest fakt;)

(+4) Czy ta recenzja jest przydatna?

PRAWO PRZYCZYNY I SKUTKU - Pieniądze - Spalanie Karmy  
Jagoda, 09.09.2014 r.
PRAWO PRZYCZYNY I SKUTKU - Pieniądze - Spalanie Karmy Doskonała medytacja i baaaardzo skuteczna, gdy wierzy się w jej moc. Polecam:)))

(+1) Czy ta recenzja jest przydatna?

Antykariera: 3 (Medytacja 3 Czakry) - Wewnętrzny Ogień: wersja dla kobiet  
Jagoda, 09.09.2014 r.
Antykariera: 3 (Medytacja 3 Czakry) - Wewnętrzny Ogień: wersja dla kobiet Kolejne suuuper nagranie Pana Pawła, które daje piękne baśniowe wizje i świadomość własnej energii. Fizycznie również daje energię ciepła i radości, taki energetyczny zastrzyk. Polecam i pozdrawiam:)))

(+3) Czy ta recenzja jest przydatna?

Ogród Umysłu (Tiki Huna)  
Jagoda, 09.09.2014 r.
Ogród Umysłu (Tiki Huna) Bardzo lubię głos Pana Pawła, daje wielkie poczucie pewności, że to co się robi pod jego dyktando jest bezpieczne i skuteczne, tak po ludzku dobre:)))

(+2) Czy ta recenzja jest przydatna?

SEKRET: Technika 7 Stopni zwana Techniką Schodów  
Jagoda, 09.09.2014 r.
SEKRET: Technika 7 Stopni zwana Techniką Schodów Bardzo dobre prowadzenie w poczuciu bezpieczeństwa, dające przepiękne wizje pełne barw i dźwięków. Polecam gorąco:)))

(+6) Czy ta recenzja jest przydatna?

Trening Autogenny Schultza  
Beata, 07.09.2014 r.
Trening Autogenny Schultza Trening jest po prostu rewelacyjny, pomaga sie naprawdę odprężyć przez te 23 minuty zwłaszcza tym. którzy są tak jak ja ciągle spięci. Głos lektora jest idealny do wprowadzenia w stan rozluźnienia Najlepsza wersja jaka kiedykolwiek słyszałam Polecam gorąco zestresowanym i spiętym;)

(+2) Czy ta recenzja jest przydatna?

Desiderata z Piękną Muzyką  
Robert, 31.08.2014 r.
Desiderata z Piękną Muzyką Nie mam całego nagrania ale już po fragmencie stwierdziłem, że użyto IVONY co moim zdaniem jest niewybaczalnym błędem, jeden, 3 tylko za ścieżkę dźwiękową a sam tekst piękny i mądry

(-1) Czy ta recenzja jest przydatna?

Heart of God (Serce Boga)  
Katarzyna, 30.08.2014 r.
Heart of God (Serce Boga) poczułam Serce Boga

(+2) Czy ta recenzja jest przydatna?

Soundscape 01 - Happy Bobbles  
Katarzyna, 28.08.2014 r.
Soundscape 01 - Happy Bobbles Cudownie się bawiłam - od dłuższego czasu się tak nie czułam. Byłam dzieckiem :-) Dziękuję :-)

Wyświetlono rekordy od 81 do 100 (z 688 znalezionych)
12345...
Kontakt | Polityka prywatności | Regulamin | Bezpieczne zakupy
Newsletter:
Sklep prowadzony przez Binaural Krzysztof Janiewicz 67-320 Małomice
ul. Żeromskiego 8/III/3  NIP 924-174-53-73
Zobacz również: Linki   Meble na wymiar Żagań
© 2008-2018 Binaural Krzysztof Janiewicz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z serwisu oznacza akceptacę Regulaminu.