Kategorie
KOSZYK
...jest pusty
PROMOCJE »
Spokój Umysłu
Spokój Umysłu
12,99zł 5,19zł
SZUKAJ WG AUTORA
horoskop anielski
Recenzje produktów
Wyświetlono rekordy od 81 do 100 (z 700 znalezionych)
12345...
(+3) Czy ta recenzja jest przydatna?

Relaksacja Jacobsona  
Roman, 30.01.2015 r.
Relaksacja Jacobsona Bardzo uspokajający i harmonijny głos lektora plus świetna muzyka są w stanie wprawić dosłownie każdego w błogi, relaksacyjny stan, serdecznie polecam! Przy okazji zapraszam do dowiedzenia się czegoś więcej o relaksacji Jacobsona http://rozwijaszsie.pl/relaksacja-jacobsona/ ;)

(+5) Czy ta recenzja jest przydatna?

Winter Wind (Alpha) - Sounds of Nature  
Piotr, 28.12.2014 r.
Winter Wind (Alpha) - Sounds of Nature Doskonała kompozycja. Od samego początku bez wielkiego trudu wyobraźni pojawia się scena towarzysząca a biorąc pod uwagę zimową aurę za oknem to właśnie sezon na słuchanie. Nawet trochę uzależnia jak dla mnie. Po pierwszym wieczornym przesłuchu pojawił się nad ranem ciekawy sen o podróży do Albanii. Świetna robota. Jak dla mnie idzie pan w dobrym kierunku panie Krzysztofie.

(+4) Czy ta recenzja jest przydatna?

Cisza Pustyni + gratis!  
Piotr, 25.12.2014 r.
Cisza Pustyni + gratis! Zakupiłem ten kawałek na próbę tak na czuja nie wnikając kto co i na co. Słucham tego codziennie przed snem jakieś 2 tygodnie i jestem naprawdę pod wrażeniem. Ten kawałek to swoisty generator snów. Każda noc to inny sen. To naprawdę wykwintny utwór który porusza najgłębsze stany podświadomości. Zastanawiałem się jak to jest że. ten kawałek jest tak surrealistyczny i ma tak rozległy wymiar mistyczny. To zupełnie muzyka z innej szuflady w porównaniu z tą relaksacyjną którą dotychczas słuchałem. Nie znałem wcześniej żadnych produkcji pana Rafała i nie wiedziałem kto to jest ale jak przeczytałem trochę o autorze i jego studiach to znalazłem wyjaśnienie tej zagadki. Wielkie Brava panie Rafale. Cenimy pana wybitną działalność twórczą. Ten utwór to absolutny MUST-HAVE nie tylko dla ludzi interesujących się medytacją. To naprawdę Alpha-Theta music.

(+4) Czy ta recenzja jest przydatna?

Winter Wind (Alpha) - Sounds of Nature  
Dagmara, 19.12.2014 r.
Winter Wind (Alpha) - Sounds of Nature Świetne nagranie! Bałam się, że odgłos wiatru może być męczący, ale okazało się, że nie jest. Przeciwnie, wspaniale relaksuje i sprawia, że szybko zasypiam (ze słuchawkami na uszach:-))

(+2) Czy ta recenzja jest przydatna?

Afirmacja Przyciągania Sukcesu i Bogactwa  
Mariusz, 24.11.2014 r.
Afirmacja Przyciągania Sukcesu i Bogactwa Kupiłem, przesłuchałem dziś dwa razy. Muzyka jaką tworzy Pan Mariusz Wojtoń jest perfekcyjna jak zawsze. Co do prowadzenia afirmacji jako lektor to nie bardzo mi odpowiada tembr jego głosu i sposób wypowiadania afirmacji. Słychać czasami zawahanie, co powoduje niezgranie tempa i wybija z medytacji. Ponadto w afirmacjach mających oddziaływanie na podświadomość należy unikać negatywizmów. Kilkukrotnie pojawiają się tu słowa "problem", "ogólnie", itp. 6:57 - "oczyść umysł z problemów czy myśli" To jest niepotrzebny negatywizm. Wystarczyło powiedzieć, np.: "oczyść umysł ze wszelkich zbędnych myśli". Druga osoba w afirmacji nie jest najlepszym pomysłem. Udowodnił to już Paweł Stań w swoich afirmacjach. Pomiędzy niektórymi kolejnymi afirmacjami powinna być nieco dłuższa chwila przerwy na powtórzenie jej przez słuchającego w pierwszej osobie. I okolice 12:52 - "cokolwiek robisz, spotyka cię na ogół powodzenie" - to jest bardzo silny negatywizm wpływający na podświadomość. Tzw. rysa na szkle - słowo "na ogół" poddaje tutaj w wątpliwość czy wszystko mi sprzyja. Tutaj powinno słowa "na ogół" nie być, albo powinno być wzmocnienie skoro programujemy Podświadomość w postaci "cokolwiek robisz, wszystko ci sprzyja i osiągasz powodzenie". Podsumowując - Muza na 5+, wprowadzenie do afirmacji również na 5+, ale same afirmacje są do poprawy - góra 2 punkty.

(+3) Czy ta recenzja jest przydatna?

Afirmacja Przyciągania Sukcesu i Bogactwa  
Rafał, 20.11.2014 r.
Afirmacja Przyciągania Sukcesu i Bogactwa Jedno z najlepszych i najprzyjemniejszych kupionych przez ze mnie tutaj afirmacji. Szczerze polecam!

(+1) Czy ta recenzja jest przydatna?

My Refugium + GRATIS  
Halina, 06.11.2014 r.
My Refugium + GRATIS Uwielbiam to nagranie, daje mi taką łagodność i szczęśliwość. Lubię go słuchać o każdej porze dnia.

(+1) Czy ta recenzja jest przydatna?

PSJ22-23 Lotto Nadawca+Odbiorca (Skuteczne Ja)  
Sylwester, 03.11.2014 r.
PSJ22-23 Lotto Nadawca+Odbiorca (Skuteczne Ja) Kupiłbym to nagranie gdyż lubię eksperymentować, ale Panie Krzysztofie jak słyszę tego lektora to mi się odechciewa wszystkiego. Słuchając fragment tego utworu oraz podpierając się opiniami innych słuchaczy w skali 1 do 10 daję za lektora -1 Z Poważaniem Sylwester ( nie kupiłem i nie kupię utworów z elektronicznym lektorem uważam że one psują atmosferę każdego utworu)

(+2) Czy ta recenzja jest przydatna?

Medytacja z Podświadomością 2: Oczyszczanie Czakramów  
Mariusz, 25.10.2014 r.
Medytacja z Podświadomością 2: Oczyszczanie Czakramów Polecam to nagranie jak i również pierwszą część Medytacji z Podświadomością. Nagranie i praca z Podświadomością pozwala uporządkować wiele spraw we własnym życiu. Jeżeli parasz się z kłopotami i nie wiesz jak z nich wyjść to właśnie to nagranie jest Tobie potrzebne. Praca z Podświadomością u uświadomienie sobie jej obecności to klucz do sukcesu.

(+1) Czy ta recenzja jest przydatna?

My Refugium + GRATIS  
Halina, 23.10.2014 r.
My Refugium + GRATIS Wspaniała jest ta muzyka. Dojeżdżam do pracy długo, przeszło godzinę, i najchętniej zaczynam dzień właśnie z tym nagraniem. Uspokaja, wprowadza w fajny nastrój, przenosi w świat marzeń. Polecam z całego serca :)

(+2) Czy ta recenzja jest przydatna?

Afirmacje Bogactwa Pieniędzy  
Jadwiga, 18.10.2014 r.
Afirmacje Bogactwa Pieniędzy Nabyłam tą afirmację mając plan, ... Pracowałam z nią dość intensywnie. Wciąż jestem w drodze do jego realizacji mojego celu ale nie ma już tamtej kobiety jest inna -radosna, myśląca. Gorąco polecam, afirmacje dodają energii i powodują że chce się chcieć.

(+5) Czy ta recenzja jest przydatna?

PRAWO PRZYCZYNY I SKUTKU - Pieniądze - Spalanie Karmy  
WIOLETTA, 15.10.2014 r.
PRAWO PRZYCZYNY I SKUTKU - Pieniądze - Spalanie Karmy Wspaniała medytacja. Od niej rozpoczęłam "treningi" przed Prekognicją LOTTO. Nagranie co do jakości i treści oceniam bardzo wysoko. Na mnie działa relaksująco i zachęcająco do dalszej zabawy. O efektach mam nadzieję napisać wkrótce :)

(-2) Czy ta recenzja jest przydatna?

Prekognicja - LOTTO  
WIOLETTA, 15.10.2014 r.
Prekognicja - LOTTO Dopiero zaczynam przygodę z Prekognicją LOTTO :) jestem bardzo ciekawa efektów ale już podoba mi się sam produkt. Nagrania mają bardzo dobrą jakość, działają na mnie odprężająco i zachęcająco.

(+2) Czy ta recenzja jest przydatna?

Medytacja Pomyślności  
Jarosław, 14.10.2014 r.
Medytacja Pomyślności Bardzo interesująca i wspaniale wpływająca na samopoczucie kompozycja. Świetnie relaksuje przed snem.

(+1) Czy ta recenzja jest przydatna?

Pełne Słowa: KOCHAM - dla Pieniędzy  
Halina, 12.10.2014 r.
Pełne Słowa: KOCHAM - dla Pieniędzy Nie mam oporów w mówieniu ludziom, że ich kocham. Jednak zbyt często widzę w ich oczach opór, jako że słowo to - nie wiedzieć dlaczego - kojarzą z seksem i zbytnią bliskością. A przecież to takie cudowne kochać kogoś, bo jest.

(+2) Czy ta recenzja jest przydatna?

Pełne Słowa: KOCHAM - dla Ciebie  
Halina, 10.10.2014 r.
Pełne Słowa: KOCHAM - dla Ciebie Nagranie jest naprawdę "the best". Zakotwicza w ciele uczucie miłości i jego aktywację przy pomyśleniu / wypowiedzeniu słowa "Kocham". Świat zrobił się po prostu piękniejszy. W środku mam radość i wciąż się uśmiecham. I najważniejsze: pokochanie siebie, bez zastrzeżeń, bez wymyślania, bez oceniania - a to podstawa działania w czasie tego ćwiczenia. Dzięki, Paweł!

(+1) Czy ta recenzja jest przydatna?

Prekognicja - LOTTO  
Kinga, 19.09.2014 r.
Prekognicja - LOTTO Mam małe problemy z odprężeniem, ale i tak jestem zaskoczona efektami. Jeszcze nie grałam, nie odważyłam się, ale gdy sprawdzam wyniki, za każdym razem coś się sprawdza. Wcześniej były same pudła, rzadko zdarzało się, że wytypowałam dobrze choć jedną cyfrę, trzy razy w życiu trafiłam trójkę. Zobaczymy jak to się potoczy dalej - na razie traktuję to jako dobrą zabawę, czego i innym życzę

(+2) Czy ta recenzja jest przydatna?

Telefon od Boga  
Anna, 19.09.2014 r.
Telefon od Boga No cóż, pogłos jak w kościele i trochę kojarzy mi się z kazaniem księdza z ambony. Sposób mówienia i intonacja nie bardzo pasuje do wyrozumiałego Boskiego Ojca. Koleżanka która jest nie widoma nieco zdziwiła sie ze jest obdarzona świetnym wzrokiem. Mnie akurat ta medytacja drażni...

(+2) Czy ta recenzja jest przydatna?

Cisza Pustyni + gratis!  
Jadwiga, 15.09.2014 r.
Cisza Pustyni + gratis! Pustynny wiatr przeplatający z kakofonią dźwięków wywołuje poczucie przebywania (dosłownie) na pustyni. Dźwięki raz bliskie, raz dalekie sprawiają wrażenie, że jesteśmy sami na pustkowiu. Ta samotność pozwala nam na przemyślenia i refleksję. Polecam ten utwór wszystkim tym, którzy są zmęczeni zgiełkiem miasta, potrzebują izolacji, a zwłaszcza tym którzy chcą pobyć sami ze sobą.

(+3) Czy ta recenzja jest przydatna?

Bliźnięta  
Jagoda, 09.09.2014 r.
Bliźnięta Kapitalna medytacja, która przypomina nam o naszych wrodzonych talentach i możliwościach. Ja dodatkowo zaczęłam rozumieć mój znak przeciwpołożony, tzn. strzelca i dlaczego ludzie urodzeni pod tym znakiem czasami mnie drażnią a czasami ich uwielbiam;)

Wyświetlono rekordy od 81 do 100 (z 700 znalezionych)
12345...
Kontakt | Polityka prywatności | Regulamin | Bezpieczne zakupy
Newsletter:
Sklep prowadzony przez Binaural Krzysztof Janiewicz 67-320 Małomice
ul. Żeromskiego 8/III/3  NIP 924-174-53-73
Zobacz również: Linki   Meble na wymiar Żagań
© 2008-2018 Binaural Krzysztof Janiewicz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z serwisu oznacza akceptacę Regulaminu (k).