Kategorie
KOSZYK
...jest pusty
SZUKAJ WG AUTORA
horoskop anielski
WPISY NA BLOGACH
Recenzje produktów
Wyświetlono rekordy od 61 do 80 (z 688 znalezionych)
12345...
(+6) Czy ta recenzja jest przydatna?

Błogosławieństwo BOGActwa  
Krzysztof, 20.04.2015 r.
Błogosławieństwo BOGActwa Słuchając tej medytacji przyszła do mnie inspiracja aby napisać tę opinie. Nagranie zakupiłem spory czas temu i od tamtej pory przesłuchałem je dziesiątki razy. Patrząc na efekty po i stan jaki był 2-3 lata temu, a jak jest obecnie to mogę powiedzieć, że to przeogromny skok ku lepszemu. Nad przeprogramowaniem mojej podświadomości , mojego auto pilota pracuję od wielu lat. To nagranie doskonale trafiło w sedno moich problemów, starych wzorców (szablonów) myślenia które blokowały mnie na swobodny przepływ bogactwa przez moje ręce. Na pewno czytając tą opinie chcesz dowiedzieć się konkretów. A więc tak: Uświadomiłem sobie, że wszystko co do tej pory usłyszałem o bogaceniu się jest albo nieprawdziwe, albo niepełne. Ostre słowa. Bolało, ale trzeba było głośno sobie to powiedzieć w oczy. Tak, dotarło do mnie, że bogaci mają swój język, przekonania, nawyki i wiedzę, której nie mają biedni. Bogaci ludzi nie stawiają murów. Oto co było głównym hamulcem, powodujący tracenie płynności finansowej w moim życiu. A więc jak mogłem to zmienić. Ano poprzez przekonanie mojej podświadomości, że jest inaczej. Słuchałem, słuchałem, słuchałem nie tylko tego nagrania i gdy przychodziła inspiracji natychmiast działałem w zgodzie z nią ( nie łudź się, że nic nie będziesz musiał robić, że wystarczy samo słuchanie i ,że przyjdzie czarodziej dotknie Cię swoim czarodziejskim palcem i wszystko się odmieni). Efekt: Przed: Dochody rzędu 30 000 PLN rocznie Brak własnościowego mieszkania. Stresy i niepewna praca Problemy w związku Po: Praca w Norweskiej firmie przy remontach wież wiertniczych, dochód rzędy 200 000 PLN rocznie. Zakup mieszkania na własność Kupno wymarzonego samochodu. Relacje w związku poszybowały w górę jak nigdy dotąd. Nowe marzenia. Wybudowanie własnego domu ,__Moje miejsce na Ziemi __ Dzięki słuchaniu tej medytacji otworzyłem się ( zaufałem możliwości jakie daje coraz bardziej popularna metoda społecznego finansowania własnych marzeń jakim jest idea CROWDFUNDING (Dla zainteresowanych podaję link z którego możesz się zarejestrować w portalu i dasz sobie szansę na sfinansowanie własnych marzeń oto link: ------link usunięty przez administratora z powodu reklamy piramidy finansowej------ ) Więc ile jesteś skłonny zainwestować, aby znieść fałszywe wierzenia, przekonania i zachowania, które sabotują Twój sukces? Cena za to nagranie jest symboliczna w stosunku do korzyści jakie może przynieść. Możesz oczywiście nic nie robić i zapomnieć o całej sprawie pozostać przy starym wytyczonym i wydeptanym sposobie myślenia, ale czy na pewno tego chcesz? Ciężka praca może Ci pomóc w realizacji celów. Jednak ciężka praca, połączona z psychicznymi przełącznikami bogactwa, sprawi że drastycznie podniesiesz jakość swojego życia. Polecam z całego serca to nagranie. Dziękuję Panie Pawle za dobrą robotę. Trochę się rozpisałem ale to moja pierwsza opinia chociaż jestem wieloletnim klientem i zakupiłem dziesiątki nagrań z tego portala Krzysztof Korgul Ps. Masz wątpliwości napisz: haristine @gmail.com

(+8) Czy ta recenzja jest przydatna?

Słuchaj, gdy śpisz: OBFITOŚĆ  
Krzysztof, 16.04.2015 r.
Słuchaj, gdy śpisz: OBFITOŚĆ Słuchałem już dwa razy na noc. Nawet fajnie się przy tym zasypia. Nie jestem pewny czy słucham nagrania do końca bo śpię przecież... a jak się budzę to już bez słuchawki w uchu - bo tylko jedną słuchawkę używam, na drugim uchu "śpię" :-). Słuchałbym na głośnikach, ale nie mam warunków do tego (żona i dziecko śpią w tym samym pokoju). Planuję jeszcze 7-8 takich nocnych przesłuchań. Dam znać o efektach :) Na razie zauważyłem, że budzę się w lepszym humorze! :)

(+1) Czy ta recenzja jest przydatna?

Wybaczanie - Otwarcie Serca (medytacja)  
Piotr, 15.04.2015 r.
Wybaczanie - Otwarcie Serca (medytacja) No i mówi jak ksiądz katolicki.

(+5) Czy ta recenzja jest przydatna?

Podróż przez Galaktykę (with binaural beats & beautiful music)  
Małgorzata, 20.03.2015 r.
Podróż przez Galaktykę (with binaural beats & beautiful music) Muzyka relaksacyjna jest przecudowna,pozwala wyciszyć się i zobaczyć siebie w innym wymiarze. Słuchając tego utworu czuję się jak Anioł,pozdrawiam serdecznie i dziękuję

(+4) Czy ta recenzja jest przydatna?

Dotyk Światła  
Jarosław, 14.03.2015 r.
Dotyk Światła Bardzo ładna kompozycja. Nadaje się świetnie do słuchania podczas relaksacji. Jeden z najlepszych utworów w dorobku pana Rafała.

(+6) Czy ta recenzja jest przydatna?

W 6 Minut: Szczęście  
Basia, 25.02.2015 r.
W 6 Minut: Szczęście po prostu piękne!!! Panie Krzysztofie WIĘCEJ TAKICH PIGUŁEK !!!

(-3) Czy ta recenzja jest przydatna?

Prekognicja - LOTTO  
Paweł, 05.02.2015 r.
Prekognicja - LOTTO Zapraszam do zabawy :) http://spojrzenie.com.pl/blog/pawelrstan/inkubacja-snu/

(+3) Czy ta recenzja jest przydatna?

LOVE Flow  
Ewa, 04.02.2015 r.
LOVE Flow Jak zawsze u Was każda nowość to bajeczne wzruszenia, pozytywne emocje,radość słuchania ....czysta wolność....dziękuję Ewa Preidl

(+3) Czy ta recenzja jest przydatna?

Relaksacja Jacobsona  
Roman, 30.01.2015 r.
Relaksacja Jacobsona Bardzo uspokajający i harmonijny głos lektora plus świetna muzyka są w stanie wprawić dosłownie każdego w błogi, relaksacyjny stan, serdecznie polecam! Przy okazji zapraszam do dowiedzenia się czegoś więcej o relaksacji Jacobsona http://rozwijaszsie.pl/relaksacja-jacobsona/ ;)

(+5) Czy ta recenzja jest przydatna?

Winter Wind (Alpha) - Sounds of Nature  
Piotr, 28.12.2014 r.
Winter Wind (Alpha) - Sounds of Nature Doskonała kompozycja. Od samego początku bez wielkiego trudu wyobraźni pojawia się scena towarzysząca a biorąc pod uwagę zimową aurę za oknem to właśnie sezon na słuchanie. Nawet trochę uzależnia jak dla mnie. Po pierwszym wieczornym przesłuchu pojawił się nad ranem ciekawy sen o podróży do Albanii. Świetna robota. Jak dla mnie idzie pan w dobrym kierunku panie Krzysztofie.

(+4) Czy ta recenzja jest przydatna?

Cisza Pustyni + gratis!  
Piotr, 25.12.2014 r.
Cisza Pustyni + gratis! Zakupiłem ten kawałek na próbę tak na czuja nie wnikając kto co i na co. Słucham tego codziennie przed snem jakieś 2 tygodnie i jestem naprawdę pod wrażeniem. Ten kawałek to swoisty generator snów. Każda noc to inny sen. To naprawdę wykwintny utwór który porusza najgłębsze stany podświadomości. Zastanawiałem się jak to jest że. ten kawałek jest tak surrealistyczny i ma tak rozległy wymiar mistyczny. To zupełnie muzyka z innej szuflady w porównaniu z tą relaksacyjną którą dotychczas słuchałem. Nie znałem wcześniej żadnych produkcji pana Rafała i nie wiedziałem kto to jest ale jak przeczytałem trochę o autorze i jego studiach to znalazłem wyjaśnienie tej zagadki. Wielkie Brava panie Rafale. Cenimy pana wybitną działalność twórczą. Ten utwór to absolutny MUST-HAVE nie tylko dla ludzi interesujących się medytacją. To naprawdę Alpha-Theta music.

(+4) Czy ta recenzja jest przydatna?

Winter Wind (Alpha) - Sounds of Nature  
Dagmara, 19.12.2014 r.
Winter Wind (Alpha) - Sounds of Nature Świetne nagranie! Bałam się, że odgłos wiatru może być męczący, ale okazało się, że nie jest. Przeciwnie, wspaniale relaksuje i sprawia, że szybko zasypiam (ze słuchawkami na uszach:-))

(+2) Czy ta recenzja jest przydatna?

Afirmacja Przyciągania Sukcesu i Bogactwa  
Mariusz, 24.11.2014 r.
Afirmacja Przyciągania Sukcesu i Bogactwa Kupiłem, przesłuchałem dziś dwa razy. Muzyka jaką tworzy Pan Mariusz Wojtoń jest perfekcyjna jak zawsze. Co do prowadzenia afirmacji jako lektor to nie bardzo mi odpowiada tembr jego głosu i sposób wypowiadania afirmacji. Słychać czasami zawahanie, co powoduje niezgranie tempa i wybija z medytacji. Ponadto w afirmacjach mających oddziaływanie na podświadomość należy unikać negatywizmów. Kilkukrotnie pojawiają się tu słowa "problem", "ogólnie", itp. 6:57 - "oczyść umysł z problemów czy myśli" To jest niepotrzebny negatywizm. Wystarczyło powiedzieć, np.: "oczyść umysł ze wszelkich zbędnych myśli". Druga osoba w afirmacji nie jest najlepszym pomysłem. Udowodnił to już Paweł Stań w swoich afirmacjach. Pomiędzy niektórymi kolejnymi afirmacjami powinna być nieco dłuższa chwila przerwy na powtórzenie jej przez słuchającego w pierwszej osobie. I okolice 12:52 - "cokolwiek robisz, spotyka cię na ogół powodzenie" - to jest bardzo silny negatywizm wpływający na podświadomość. Tzw. rysa na szkle - słowo "na ogół" poddaje tutaj w wątpliwość czy wszystko mi sprzyja. Tutaj powinno słowa "na ogół" nie być, albo powinno być wzmocnienie skoro programujemy Podświadomość w postaci "cokolwiek robisz, wszystko ci sprzyja i osiągasz powodzenie". Podsumowując - Muza na 5+, wprowadzenie do afirmacji również na 5+, ale same afirmacje są do poprawy - góra 2 punkty.

(+3) Czy ta recenzja jest przydatna?

Afirmacja Przyciągania Sukcesu i Bogactwa  
Rafał, 20.11.2014 r.
Afirmacja Przyciągania Sukcesu i Bogactwa Jedno z najlepszych i najprzyjemniejszych kupionych przez ze mnie tutaj afirmacji. Szczerze polecam!

(+1) Czy ta recenzja jest przydatna?

My Refugium + GRATIS  
Halina, 06.11.2014 r.
My Refugium + GRATIS Uwielbiam to nagranie, daje mi taką łagodność i szczęśliwość. Lubię go słuchać o każdej porze dnia.

(+1) Czy ta recenzja jest przydatna?

PSJ22-23 Lotto Nadawca+Odbiorca (Skuteczne Ja)  
Sylwester, 03.11.2014 r.
PSJ22-23 Lotto Nadawca+Odbiorca (Skuteczne Ja) Kupiłbym to nagranie gdyż lubię eksperymentować, ale Panie Krzysztofie jak słyszę tego lektora to mi się odechciewa wszystkiego. Słuchając fragment tego utworu oraz podpierając się opiniami innych słuchaczy w skali 1 do 10 daję za lektora -1 Z Poważaniem Sylwester ( nie kupiłem i nie kupię utworów z elektronicznym lektorem uważam że one psują atmosferę każdego utworu)

(+2) Czy ta recenzja jest przydatna?

Medytacja z Podświadomością 2: Oczyszczanie Czakramów  
Mariusz, 25.10.2014 r.
Medytacja z Podświadomością 2: Oczyszczanie Czakramów Polecam to nagranie jak i również pierwszą część Medytacji z Podświadomością. Nagranie i praca z Podświadomością pozwala uporządkować wiele spraw we własnym życiu. Jeżeli parasz się z kłopotami i nie wiesz jak z nich wyjść to właśnie to nagranie jest Tobie potrzebne. Praca z Podświadomością u uświadomienie sobie jej obecności to klucz do sukcesu.

(+1) Czy ta recenzja jest przydatna?

My Refugium + GRATIS  
Halina, 23.10.2014 r.
My Refugium + GRATIS Wspaniała jest ta muzyka. Dojeżdżam do pracy długo, przeszło godzinę, i najchętniej zaczynam dzień właśnie z tym nagraniem. Uspokaja, wprowadza w fajny nastrój, przenosi w świat marzeń. Polecam z całego serca :)

(+2) Czy ta recenzja jest przydatna?

Afirmacje Bogactwa Pieniędzy  
Jadwiga, 18.10.2014 r.
Afirmacje Bogactwa Pieniędzy Nabyłam tą afirmację mając plan, ... Pracowałam z nią dość intensywnie. Wciąż jestem w drodze do jego realizacji mojego celu ale nie ma już tamtej kobiety jest inna -radosna, myśląca. Gorąco polecam, afirmacje dodają energii i powodują że chce się chcieć.

(+5) Czy ta recenzja jest przydatna?

PRAWO PRZYCZYNY I SKUTKU - Pieniądze - Spalanie Karmy  
WIOLETTA, 15.10.2014 r.
PRAWO PRZYCZYNY I SKUTKU - Pieniądze - Spalanie Karmy Wspaniała medytacja. Od niej rozpoczęłam "treningi" przed Prekognicją LOTTO. Nagranie co do jakości i treści oceniam bardzo wysoko. Na mnie działa relaksująco i zachęcająco do dalszej zabawy. O efektach mam nadzieję napisać wkrótce :)

Wyświetlono rekordy od 61 do 80 (z 688 znalezionych)
12345...
Kontakt | Polityka prywatności | Regulamin | Bezpieczne zakupy
Newsletter:
Sklep prowadzony przez Binaural Krzysztof Janiewicz 67-320 Małomice
ul. Żeromskiego 8/III/3  NIP 924-174-53-73
Zobacz również: Linki   Meble na wymiar Żagań
© 2008-2018 Binaural Krzysztof Janiewicz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z serwisu oznacza akceptacę Regulaminu.