Kategorie
KOSZYK
...jest pusty
PROMOCJE »
Energia Słońca
Energia Słońca
14,99zł 5,99zł
SZUKAJ WG AUTORA
horoskop anielski
Recenzje produktów
Wyświetlono rekordy od 61 do 80 (z 700 znalezionych)
12345...
(+4) Czy ta recenzja jest przydatna?

W 6 Minut: Masaż Umysłu  
Olga, 29.07.2015 r.
W 6 Minut: Masaż Umysłu To moja ulubiona "pigułka", gdy ją odsłucham jestem zdolna zacząć... myśleć :) nie wiem, jak to wyjaśnić, czasem nie potrafię się już skupić na niczym, po tych sześciu minutach wraca spokój i jasność rozumowania...

(+3) Czy ta recenzja jest przydatna?

Fire 4D - Nabra-Sync  
Olga, 29.07.2015 r.
Fire 4D - Nabra-Sync Jest mi ciepło i bezpiecznie... pali się ogień, trzaskają drwa... Spalają się wszystkie moje problemy... Czuję się oczyszczona... Wspaniałe nagranie.

(+6) Czy ta recenzja jest przydatna?

Powtarzalność Doświadczenia  
Olga, 25.07.2015 r.
Powtarzalność Doświadczenia To świetny pomysł... żeby poczuć się tak, jak w jakimś dla nas wspaniałym i ważnym momencie.... w pewnym momencie wybija mnie z rytmu... chrząknięcie :D , ale może to celowe, żeby nie przysnąć... ;) w każdym razie - mi odpowiada

(+6) Czy ta recenzja jest przydatna?

Medytacja Ratunkowa  
Olga, 22.07.2015 r.
Medytacja Ratunkowa Naprawdę wspaniała medytacja. Mam większość nagrań Pana Pawła, słucham naprzemiennie...ale dzięki tej medytacji udało mi się w końcu wpaść na pomysł, którego dawno potrzebowałam. I wyprowadza z "doła" takiego, jak na ilustracji....

(+4) Czy ta recenzja jest przydatna?

Regulator Ciśnienia  
Agnieszka, 21.06.2015 r.
Regulator Ciśnienia Rzeczywiście działa.Sprawdziłam na sobie. Zawsze słucham gdy chcę je obniżyć, a zwłaszcza w pełnię księżyca, gdy ciśnienie znacznie "skacze" wzwyż

(+6) Czy ta recenzja jest przydatna?

Relaksacja Jacobsona  
Jakub, 20.06.2015 r.
Relaksacja Jacobsona Jedna z lepszych, ale nie najlepsza.

(+8) Czy ta recenzja jest przydatna?

Słuchaj, gdy śpisz: OBFITOŚĆ  
Krzysztof, 10.06.2015 r.
Słuchaj, gdy śpisz: OBFITOŚĆ Na mnie chyba jednak nie działa :(

(+13) Czy ta recenzja jest przydatna?

Medytacja z Podświadomością  
Mariusz, 09.06.2015 r.
Medytacja z Podświadomością Super nagranie Pana Pawła. To i kolejne z tej serii "Oczyszczanie czakramów". Wielki ukłon w stronę Pawła za te dwa utwory. Osobiście od tego u mnie zaczęła się prawidłowa współpraca z moim Niższym Ja, czy jak inaczej z moją Podświadomością. Polecam te nagrania wszystkim. Nawet tym "niewtajemniczonym"

(+4) Czy ta recenzja jest przydatna?

Anielskie Szybowanie  
Ania, 07.06.2015 r.
Anielskie Szybowanie jedno z najlepszych jesli nie najlepsze nagrania na polskim rynku:) przepiekne, porusza serce, dusze i koi kazdy lek

(+4) Czy ta recenzja jest przydatna?

Ho'oponopono Prayer Self-Cleaning (Modlitwa i Mantra)  
Anna, 05.06.2015 r.
Ho'oponopono Prayer Self-Cleaning (Modlitwa i Mantra) Yyyyy......NIE :( Połowa nagrania od razu do wyrzucenia, bo w języku angielskim. Miałam tego świadomość, że tak jest więc ok, ale to nagranie jest tym samym nagraniem, które sprzedaje się tutaj jako pozycja SEKRET ŻYCIA W OBFITOŚCI z tym że dodany jest głos kobiety (okropny, wygenerowany) czytający modlitwę. Jak dla mnie kasa wydana w błoto. Spodziewałam się czegoś innego....jestem zawiedziona.

(+3) Czy ta recenzja jest przydatna?

Uzdrawianie Śmiechem, Ciało  
Anna, 11.05.2015 r.
Uzdrawianie Śmiechem, Ciało Bardzo się rozczarowałam tym nagraniem. Sam pomysł super, początek medytacji również świetny, ale późniejszy, sztuczny, hałaśliwy śmiech dzieci - okropny. Tak jak na początku nagrania osiągnęłam stan relaksu, tak w kółko powtarzające się sztuczne wrzaski dzieci skutecznie mnie z tego stanu wybiły. Niestety nie wytrwałam do końca nagrania i prawdopodobnie już do niego nie powrócę. Pomysł fajny, ale sposób realizacji nagrania niestety bardzo słaby.

(+10) Czy ta recenzja jest przydatna?

Słuchaj, gdy śpisz: OBFITOŚĆ  
Jadwiga, 24.04.2015 r.
Słuchaj, gdy śpisz: OBFITOŚĆ Witam. Śpie z tym nagraniem od kilku nocy. Głos Pana Pawła usypia mnie prawie natychmiast, nawet jak w nocy wstaję to usypiam natychmiast. Słuchałam tego nagrania nie śpiąc, jak dla mnie to za mało treści zmieniających przekonania o pieniądzach. Zobaczymy co zdziała. Życzę powodzenia wszystkim klientom, obserwatorom, autorom i oczywiście obsłudze sklepu, spektakularnych sukcesów, Jadźka.

(+6) Czy ta recenzja jest przydatna?

Błogosławieństwo BOGActwa  
Krzysztof, 20.04.2015 r.
Błogosławieństwo BOGActwa Słuchając tej medytacji przyszła do mnie inspiracja aby napisać tę opinie. Nagranie zakupiłem spory czas temu i od tamtej pory przesłuchałem je dziesiątki razy. Patrząc na efekty po i stan jaki był 2-3 lata temu, a jak jest obecnie to mogę powiedzieć, że to przeogromny skok ku lepszemu. Nad przeprogramowaniem mojej podświadomości , mojego auto pilota pracuję od wielu lat. To nagranie doskonale trafiło w sedno moich problemów, starych wzorców (szablonów) myślenia które blokowały mnie na swobodny przepływ bogactwa przez moje ręce. Na pewno czytając tą opinie chcesz dowiedzieć się konkretów. A więc tak: Uświadomiłem sobie, że wszystko co do tej pory usłyszałem o bogaceniu się jest albo nieprawdziwe, albo niepełne. Ostre słowa. Bolało, ale trzeba było głośno sobie to powiedzieć w oczy. Tak, dotarło do mnie, że bogaci mają swój język, przekonania, nawyki i wiedzę, której nie mają biedni. Bogaci ludzi nie stawiają murów. Oto co było głównym hamulcem, powodujący tracenie płynności finansowej w moim życiu. A więc jak mogłem to zmienić. Ano poprzez przekonanie mojej podświadomości, że jest inaczej. Słuchałem, słuchałem, słuchałem nie tylko tego nagrania i gdy przychodziła inspiracji natychmiast działałem w zgodzie z nią ( nie łudź się, że nic nie będziesz musiał robić, że wystarczy samo słuchanie i ,że przyjdzie czarodziej dotknie Cię swoim czarodziejskim palcem i wszystko się odmieni). Efekt: Przed: Dochody rzędu 30 000 PLN rocznie Brak własnościowego mieszkania. Stresy i niepewna praca Problemy w związku Po: Praca w Norweskiej firmie przy remontach wież wiertniczych, dochód rzędy 200 000 PLN rocznie. Zakup mieszkania na własność Kupno wymarzonego samochodu. Relacje w związku poszybowały w górę jak nigdy dotąd. Nowe marzenia. Wybudowanie własnego domu ,__Moje miejsce na Ziemi __ Dzięki słuchaniu tej medytacji otworzyłem się ( zaufałem możliwości jakie daje coraz bardziej popularna metoda społecznego finansowania własnych marzeń jakim jest idea CROWDFUNDING (Dla zainteresowanych podaję link z którego możesz się zarejestrować w portalu i dasz sobie szansę na sfinansowanie własnych marzeń oto link: ------link usunięty przez administratora z powodu reklamy piramidy finansowej------ ) Więc ile jesteś skłonny zainwestować, aby znieść fałszywe wierzenia, przekonania i zachowania, które sabotują Twój sukces? Cena za to nagranie jest symboliczna w stosunku do korzyści jakie może przynieść. Możesz oczywiście nic nie robić i zapomnieć o całej sprawie pozostać przy starym wytyczonym i wydeptanym sposobie myślenia, ale czy na pewno tego chcesz? Ciężka praca może Ci pomóc w realizacji celów. Jednak ciężka praca, połączona z psychicznymi przełącznikami bogactwa, sprawi że drastycznie podniesiesz jakość swojego życia. Polecam z całego serca to nagranie. Dziękuję Panie Pawle za dobrą robotę. Trochę się rozpisałem ale to moja pierwsza opinia chociaż jestem wieloletnim klientem i zakupiłem dziesiątki nagrań z tego portala Krzysztof Korgul Ps. Masz wątpliwości napisz: haristine @gmail.com

(+8) Czy ta recenzja jest przydatna?

Słuchaj, gdy śpisz: OBFITOŚĆ  
Krzysztof, 16.04.2015 r.
Słuchaj, gdy śpisz: OBFITOŚĆ Słuchałem już dwa razy na noc. Nawet fajnie się przy tym zasypia. Nie jestem pewny czy słucham nagrania do końca bo śpię przecież... a jak się budzę to już bez słuchawki w uchu - bo tylko jedną słuchawkę używam, na drugim uchu "śpię" :-). Słuchałbym na głośnikach, ale nie mam warunków do tego (żona i dziecko śpią w tym samym pokoju). Planuję jeszcze 7-8 takich nocnych przesłuchań. Dam znać o efektach :) Na razie zauważyłem, że budzę się w lepszym humorze! :)

(+1) Czy ta recenzja jest przydatna?

Wybaczanie - Otwarcie Serca (medytacja)  
Piotr, 15.04.2015 r.
Wybaczanie - Otwarcie Serca (medytacja) No i mówi jak ksiądz katolicki.

(+5) Czy ta recenzja jest przydatna?

Podróż przez Galaktykę (with binaural beats & beautiful music)  
Małgorzata, 20.03.2015 r.
Podróż przez Galaktykę (with binaural beats & beautiful music) Muzyka relaksacyjna jest przecudowna,pozwala wyciszyć się i zobaczyć siebie w innym wymiarze. Słuchając tego utworu czuję się jak Anioł,pozdrawiam serdecznie i dziękuję

(+4) Czy ta recenzja jest przydatna?

Dotyk Światła  
Jarosław, 14.03.2015 r.
Dotyk Światła Bardzo ładna kompozycja. Nadaje się świetnie do słuchania podczas relaksacji. Jeden z najlepszych utworów w dorobku pana Rafała.

(+6) Czy ta recenzja jest przydatna?

W 6 Minut: Szczęście  
Basia, 25.02.2015 r.
W 6 Minut: Szczęście po prostu piękne!!! Panie Krzysztofie WIĘCEJ TAKICH PIGUŁEK !!!

(-3) Czy ta recenzja jest przydatna?

Prekognicja - LOTTO  
Paweł, 05.02.2015 r.
Prekognicja - LOTTO Zapraszam do zabawy :) http://spojrzenie.com.pl/blog/pawelrstan/inkubacja-snu/

(+3) Czy ta recenzja jest przydatna?

LOVE Flow  
Ewa, 04.02.2015 r.
LOVE Flow Jak zawsze u Was każda nowość to bajeczne wzruszenia, pozytywne emocje,radość słuchania ....czysta wolność....dziękuję Ewa Preidl

Wyświetlono rekordy od 61 do 80 (z 700 znalezionych)
12345...
Kontakt | Polityka prywatności | Regulamin | Bezpieczne zakupy
Newsletter:
Sklep prowadzony przez Binaural Krzysztof Janiewicz 67-320 Małomice
ul. Żeromskiego 8/III/3  NIP 924-174-53-73
Zobacz również: Linki   Meble na wymiar Żagań
© 2008-2018 Binaural Krzysztof Janiewicz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z serwisu oznacza akceptacę Regulaminu (k).