Kategorie
KOSZYK
...jest pusty
SZUKAJ WG AUTORA
horoskop anielski
WPISY NA BLOGACH
Recenzje produktów
Wyświetlono rekordy od 41 do 60 (z 688 znalezionych)
12345...
(+8) Czy ta recenzja jest przydatna?

Ice 4D - Nabra-Sync  
Olga, 21.09.2015 r.
Ice 4D - Nabra-Sync Jest to nagranie, które pomogło mi przetrwać tegoroczne upały. Naprawdę, zrobiło się chłodniej. Dziękuję.

(+10) Czy ta recenzja jest przydatna?

Powtarzalność Doświadczenia  
Olga, 21.09.2015 r.
Powtarzalność Doświadczenia Jeszcze raz muszę napisać. Powtarzalność doświadczenia nie dotyczy tylko strony psychicznej - potrzebowałam wrócić ostatnio do momentu, kiedy zaczęłam się.... odchudzać...moja motywacja była przeogromna, w ciągu roku udało mi się zgubić ponad 30 kilo. Niestety, ostatnie stresy, zmiana pracy oraz choroba przyniosły mi kilka kilo. Potrzebowałam wrócić do tego uczucia determinacji oraz "guli w gardle" (brak apetytu) - i podziałało. Będę słuchać w dalszym ciągu. Naprawdę polecam

(+6) Czy ta recenzja jest przydatna?

ASPIRE Alpha Relaxation for Deep Sleep, Spa, New Age, Relaxation, Meditation, Healing, Reiki, Massage, Zen & Yoga.  
iwona, 25.08.2015 r.
ASPIRE Alpha Relaxation for Deep Sleep, Spa, New Age, Relaxation, Meditation, Healing, Reiki, Massage, Zen & Yoga. nagranie kupiłam przypadkowo Jak dla mnie bomba ,słucham go codziennie Po nagraniu jestem wyciszona i zrelaksowana Polecam

(+7) Czy ta recenzja jest przydatna?

Dostrojenie - Powrót do Harmonii  
Aneta, 12.08.2015 r.
Dostrojenie - Powrót do Harmonii Znakomita seria - przyjemna muzyka sprzyja medytacji, a ciepły głos ładnie prowadzi. Mam wszak jedną uwagę, za którą odejmuję punkt: otóż, BARDZO NAGLE następujący po 'medytacyjnej' części nagrania tubalny głos lektora 'ODDYCHAJ SPOKOJNIE!' tak mnie wytrąca z relaksacji, że cała się wzdrygam i mało z krzesła nie spadam :) Tu przydałoby się lepsze zbalansowanie, może jakieś stopniowe zwiększenie natężenia muzyki przed wejściem lektora, a sam lektor mógłby zacząć mówić ciszej?...

(+11) Czy ta recenzja jest przydatna?

Dostrojenie - Powrót do Harmonii  
Anna, 05.08.2015 r.
Dostrojenie - Powrót do Harmonii Bardzo fajne nagranie. Ciepły głos. Można się odprężyć i naładować pozytywnie. Dopiero słucham drugiego nagrania, więc nie wiem jak będzie z ta moją harmonią dalej. Ale póki co przestaje głowa boleć.... Polecam!!!

(+6) Czy ta recenzja jest przydatna?

PSJ22-23 Lotto Nadawca+Odbiorca (Skuteczne Ja)  
Mariusz, 05.08.2015 r.
PSJ22-23 Lotto Nadawca+Odbiorca (Skuteczne Ja) Panie Krzysztofie, Tworzy Pan piękne nagrania muzyczne, np.: k-jaros--sbrs-vibetouch-2-creative-flow-5d--contemplation--l2m-cdfg--2011, Litości, ale z tym nagraniem przeszedł Pan samego siebie. "Sztuczna inteligencja" czytająca tekst do nagrania ?! Przecież tego nie da się słuchać. Człowiek dostaje drgawek po 5 sekundach na skutek paraliżu mózgu:) Nawet, gdyby mi ktoś dopłacał to nie wziąłbym tego nagrania.

(+2) Czy ta recenzja jest przydatna?

Uspokajające i Relaksujące Wietrzne Dzwonki  
Urszula, 04.08.2015 r.
Uspokajające i Relaksujące Wietrzne Dzwonki Ta specyficzna muzyka powoduje że regeneruje się moja energia psychiczna ,której mam bardzo mało.Serdecznie polecam

(+3) Czy ta recenzja jest przydatna?

Leczenie bólu głowy w 15 minut  
Olga, 29.07.2015 r.
Leczenie bólu głowy w 15 minut Czasem nie pomaga całkowicie.... ale na pewno zmniejsza uczucie bólu, który staje się znośny. A jeśli wspomogę to nagranie tabletką (która coraz rzadziej na mnie działa) - to podczas słuchania ból mija... czuję wtedy, jakby małe paluszki masowały moją głowę ;)

(+4) Czy ta recenzja jest przydatna?

W 6 Minut: Masaż Umysłu  
Olga, 29.07.2015 r.
W 6 Minut: Masaż Umysłu To moja ulubiona "pigułka", gdy ją odsłucham jestem zdolna zacząć... myśleć :) nie wiem, jak to wyjaśnić, czasem nie potrafię się już skupić na niczym, po tych sześciu minutach wraca spokój i jasność rozumowania...

(+3) Czy ta recenzja jest przydatna?

Fire 4D - Nabra-Sync  
Olga, 29.07.2015 r.
Fire 4D - Nabra-Sync Jest mi ciepło i bezpiecznie... pali się ogień, trzaskają drwa... Spalają się wszystkie moje problemy... Czuję się oczyszczona... Wspaniałe nagranie.

(+6) Czy ta recenzja jest przydatna?

Powtarzalność Doświadczenia  
Olga, 25.07.2015 r.
Powtarzalność Doświadczenia To świetny pomysł... żeby poczuć się tak, jak w jakimś dla nas wspaniałym i ważnym momencie.... w pewnym momencie wybija mnie z rytmu... chrząknięcie :D , ale może to celowe, żeby nie przysnąć... ;) w każdym razie - mi odpowiada

(+6) Czy ta recenzja jest przydatna?

Medytacja Ratunkowa  
Olga, 22.07.2015 r.
Medytacja Ratunkowa Naprawdę wspaniała medytacja. Mam większość nagrań Pana Pawła, słucham naprzemiennie...ale dzięki tej medytacji udało mi się w końcu wpaść na pomysł, którego dawno potrzebowałam. I wyprowadza z "doła" takiego, jak na ilustracji....

(+4) Czy ta recenzja jest przydatna?

Regulator Ciśnienia  
Agnieszka, 21.06.2015 r.
Regulator Ciśnienia Rzeczywiście działa.Sprawdziłam na sobie. Zawsze słucham gdy chcę je obniżyć, a zwłaszcza w pełnię księżyca, gdy ciśnienie znacznie "skacze" wzwyż

(+6) Czy ta recenzja jest przydatna?

Relaksacja Jacobsona  
Jakub, 20.06.2015 r.
Relaksacja Jacobsona Jedna z lepszych, ale nie najlepsza.

(+8) Czy ta recenzja jest przydatna?

Słuchaj, gdy śpisz: OBFITOŚĆ  
Krzysztof, 10.06.2015 r.
Słuchaj, gdy śpisz: OBFITOŚĆ Na mnie chyba jednak nie działa :(

(+13) Czy ta recenzja jest przydatna?

Medytacja z Podświadomością  
Mariusz, 09.06.2015 r.
Medytacja z Podświadomością Super nagranie Pana Pawła. To i kolejne z tej serii "Oczyszczanie czakramów". Wielki ukłon w stronę Pawła za te dwa utwory. Osobiście od tego u mnie zaczęła się prawidłowa współpraca z moim Niższym Ja, czy jak inaczej z moją Podświadomością. Polecam te nagrania wszystkim. Nawet tym "niewtajemniczonym"

(+4) Czy ta recenzja jest przydatna?

Anielskie Szybowanie  
Ania, 07.06.2015 r.
Anielskie Szybowanie jedno z najlepszych jesli nie najlepsze nagrania na polskim rynku:) przepiekne, porusza serce, dusze i koi kazdy lek

(+4) Czy ta recenzja jest przydatna?

Ho'oponopono Prayer Self-Cleaning (Modlitwa i Mantra)  
Anna, 05.06.2015 r.
Ho'oponopono Prayer Self-Cleaning (Modlitwa i Mantra) Yyyyy......NIE :( Połowa nagrania od razu do wyrzucenia, bo w języku angielskim. Miałam tego świadomość, że tak jest więc ok, ale to nagranie jest tym samym nagraniem, które sprzedaje się tutaj jako pozycja SEKRET ŻYCIA W OBFITOŚCI z tym że dodany jest głos kobiety (okropny, wygenerowany) czytający modlitwę. Jak dla mnie kasa wydana w błoto. Spodziewałam się czegoś innego....jestem zawiedziona.

(+3) Czy ta recenzja jest przydatna?

Uzdrawianie Śmiechem, Ciało  
Anna, 11.05.2015 r.
Uzdrawianie Śmiechem, Ciało Bardzo się rozczarowałam tym nagraniem. Sam pomysł super, początek medytacji również świetny, ale późniejszy, sztuczny, hałaśliwy śmiech dzieci - okropny. Tak jak na początku nagrania osiągnęłam stan relaksu, tak w kółko powtarzające się sztuczne wrzaski dzieci skutecznie mnie z tego stanu wybiły. Niestety nie wytrwałam do końca nagrania i prawdopodobnie już do niego nie powrócę. Pomysł fajny, ale sposób realizacji nagrania niestety bardzo słaby.

(+10) Czy ta recenzja jest przydatna?

Słuchaj, gdy śpisz: OBFITOŚĆ  
Jadwiga, 24.04.2015 r.
Słuchaj, gdy śpisz: OBFITOŚĆ Witam. Śpie z tym nagraniem od kilku nocy. Głos Pana Pawła usypia mnie prawie natychmiast, nawet jak w nocy wstaję to usypiam natychmiast. Słuchałam tego nagrania nie śpiąc, jak dla mnie to za mało treści zmieniających przekonania o pieniądzach. Zobaczymy co zdziała. Życzę powodzenia wszystkim klientom, obserwatorom, autorom i oczywiście obsłudze sklepu, spektakularnych sukcesów, Jadźka.

Wyświetlono rekordy od 41 do 60 (z 688 znalezionych)
12345...
Kontakt | Polityka prywatności | Regulamin | Bezpieczne zakupy
Newsletter:
Sklep prowadzony przez Binaural Krzysztof Janiewicz 67-320 Małomice
ul. Żeromskiego 8/III/3  NIP 924-174-53-73
Zobacz również: Linki   Meble na wymiar Żagań
© 2008-2018 Binaural Krzysztof Janiewicz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z serwisu oznacza akceptacę Regulaminu.