Kategorie
KOSZYK
...jest pusty
SZUKAJ WG AUTORA
horoskop anielski
Recenzje produktów
Wyświetlono rekordy od 41 do 60 (z 703 znalezionych)
12345...
(+11) Czy ta recenzja jest przydatna?

BUDZIK - Afirmacje na Dzień Dobry  
Aneta, 26.02.2016 r.
BUDZIK - Afirmacje na Dzień Dobry Mam mocno mieszane uczucia. Z jednej strony, głos Pawła Stania jest znakomity, wręcz stworzony do tej roli. Z drugiej natomiast, jest o wiele za duża dysproporcja pomiędzy czasem trwania sugestii (Pośpij jeszcze trochę), a czasem rzeczywistych afirmacji - zbyt często się zdarza, że budzę się przy słowach -Pośpij jeszcze trochę- i wtedy to już kompletnie mowy nie ma, żebym zasnęła. Zanim \'wejdą\' właściwe afirmacje, już od dawna jestem na nogach, a chyba nie o to chodzi :( Na mnie tak długi rozbieg nagrania zupełnie nie działa, stąd dwie gwiazdki.
===
Odpowiedź od Pawła R. Stania:
Pani Aneto,
kiedy projektowałem to nagranie, to początkowo myślałem o stopniowym narastaniu dźwięku tak, żeby maksimum było w końcowej części nagrania i spokojnie wybudzało. Też nie lubię, kiedy coś \"wyrywa\" mnie ze snu, a śpię dość lekko. Zrezygnowałem jednak z tego rozwiązania, bo jest mało uniwersalne - mogłoby się okazać, że nadal dla kogoś będzie za głośno, albo za cicho (w dni pracujące skutki mogą nie być dobre Emotikon ;)
Ale te wszystkie kwestie rozwiązuje aplikacja na telefon (w moim przypadku Android). Ustawiam w niej opcje:
- rosnąca głośność (zaczyna od 0% głośności)
- największa głość alarmu (30%; wybudza mnie w trakcie afirmacji)
- czas osiągnięcia największej głości (5m; - po 5 minutach głość osiąga 30%)
- odtwórz w trybie cichym (telefon jest wyciszony, a budzik słychać)
Dzięki takim ustawieniom afirmacje łagodnie mnie wybudzają i mogę jeszcze chwilę nimi -pooddychać-.
Nie wiem jak to wygląda w aplikacjach na inne platformy niż Android.
Jeśli jest taka potrzeba, to przygotuję wersję nagrania z narastającym dźwiękiem... tylko w jakim przedziale? Narastanie dźwięku od 0% do 100% w 5-7 minut? Czy może ściszyć całość do 50%?

(+15) Czy ta recenzja jest przydatna?

Insight Meditation  
Kalista, 04.02.2016 r.
Insight Meditation Utwór jest inny niż wszystkie, przyjemnie go się słucha ( słucham tej drugiej , dłuższej części). Wywołuje silne wibracje. Nie pozwala mi zasnąć i jednocześnie wprowadza w głęboki stan medytacyjny.

(+17) Czy ta recenzja jest przydatna?

Medytacja Czakry Splotu Słonecznego - Manipura  
Justyna, 26.01.2016 r.
Medytacja Czakry Splotu Słonecznego - Manipura Czuję i widzę kulkę gorącego światła słonecznego w brzuchu. Dla mnie medytacja rewelacyjna. Tego mi brakowało. Zaczęłam od tej, będę dołączać kolejne.

(+12) Czy ta recenzja jest przydatna?

528 Hz Solfeggio - Naprawa DNA w 30 minut  
Justyna, 26.01.2016 r.
528 Hz Solfeggio - Naprawa DNA w 30 minut Doskonały podkład do dwupunktu. Polecam:)

(+13) Czy ta recenzja jest przydatna?

ASPIRE Alpha Relaxation for Deep Sleep, Spa, New Age, Relaxation, Meditation, Healing, Reiki, Massage, Zen & Yoga.  
Justyna, 26.01.2016 r.
ASPIRE Alpha Relaxation for Deep Sleep, Spa, New Age, Relaxation, Meditation, Healing, Reiki, Massage, Zen & Yoga. Najlepszy i najpiękniejszy reset dla mojego umysłu i pełny relaks. Polecam:)

(+9) Czy ta recenzja jest przydatna?

Medytacja Czakry Krzyżowej – Czakra Krzyżowa, Czakra Sakralna, Svadhisthana  
Radosław, 17.01.2016 r.
Medytacja Czakry Krzyżowej – Czakra Krzyżowa, Czakra Sakralna, Svadhisthana Z niecierpliwością czekam na pozostałe czakry.

(+8) Czy ta recenzja jest przydatna?

Trening Autogenny 1 - Odczuwanie Ciężaru  
Anna, 05.01.2016 r.
Trening Autogenny 1 - Odczuwanie Ciężaru Super trening autogenny. Polecam!!!

(+7) Czy ta recenzja jest przydatna?

Pozwolić Odejść (medytacja ratująca)  
Anna, 05.01.2016 r.
Pozwolić Odejść (medytacja ratująca) Szybka medytacja na spokój. Mogłaby jedynie inaczej się kończyć, troche wolniej. Polecam!!!

(+4) Czy ta recenzja jest przydatna?

Rozwiewanie żalu i urazy  
Anna, 05.01.2016 r.
Rozwiewanie żalu i urazy Spokojna medytacja pozwalajaca na ukojenie duszy. Polecam!!!

(+4) Czy ta recenzja jest przydatna?

Medytacja THETA (with Isochronic tones)  
Anna, 05.01.2016 r.
Medytacja THETA (with Isochronic tones) Systematyczne słuchanie tego nagrania naprawdę wycisza stan umysłu. Pozwala na obniżenie stresu. Polecam!!!

(+7) Czy ta recenzja jest przydatna?

Deep Synchro Fast Learning  
Kamil, 06.12.2015 r.
Deep Synchro Fast Learning Naprawdę warto zdecydować się na to nagranie chociażby ze względu na doskonałą część relaksacyjną . Od lat próbowałem znaleźć nagranie, wprowadzające w głęboki trans i tutaj moje poszukiwania dobiegły końca. Po pierwszym odsłuchaniu cała rzeczywistość wydaje się jakby bardziej poukładana, a nauka to czysta przyjemność. Nie mogłem wybrać lepiej. Wielkie dzięki! Polecam ze szczerego serca :)

(+5) Czy ta recenzja jest przydatna?

Ezoteryczna Usypianka dla dzieci i dorosłych (kołysanka)  
Ewa, 29.11.2015 r.
Ezoteryczna Usypianka dla dzieci i dorosłych (kołysanka) Działa działa działa.....usypia ..polecam

(+6) Czy ta recenzja jest przydatna?

Pozwolić Odejść (medytacja ratująca)  
Małgorzata, 23.11.2015 r.
Pozwolić Odejść (medytacja ratująca) To jedna z moich ulubionych na chwile, kiedy nie mam czasu na wejście głęboko w inne medytacje. Kiedy nie mogę się całkowicie wyciąć z otoczenia, idę do pracy itp. Wtedy bardzo pomaga to, że jest krótka, a jednocześnie zapętlenie pozwala odsłuchać wiele razy i mogę zakończyć ją w dowolnym momencie. Nie jest "urwana", tylko specjalnie zakończona tak, że przy ustawieniu odtwarzacza na odgrywanie w kółko, nie odczuwa się, kiedy jest koniec i ponowne przejście od początku. Bardzo mi się podoba ten pomysł. Zazwyczaj dopiero przy drugim "kółeczku" odczuwam skutki w ciele i emocjach, kiedy zaczynam odczuwać, że rzeczy, przez które się spinam, denerwuję, nie są tak naprawdę tak bardzo ważne i że mogę to puścić... odpuścić, pozwolić odejść"... Bo to, czy się czymś denerwuję, czy nie, w żaden sposób nie wpływa pozytywnie na sprawę, czy osobę, o którą się martwię

(+6) Czy ta recenzja jest przydatna?

Medytacja Ratunkowa  
Małgorzata, 23.11.2015 r.
Medytacja Ratunkowa Wiele miesięcy temu w stanie... silnej rozpaczy i poczucia braku kierunku, gdzie znaleźć pomoc, zaczęłam wpisywać w wyszukiwarkę słowa: "rozpacz, pomoc, ratunek...." Wtedy trafiłam właśnie na tę medytację. Od tamtej pory przez dłuższy czas towarzyszyła mi codziennie, wyciszała rozchwiane emocje, pozwoliła dostrzec, że to nie świat się zamyka na mnie, a ja na świat. Pomagała mi przetrwać aż zapragnęłam więcej i tak trafiłam tutaj :)

(+6) Czy ta recenzja jest przydatna?

Pozwolić Odejść (medytacja ratująca)  
Basia, 16.11.2015 r.
Pozwolić Odejść (medytacja ratująca) Polecam wszystkim! zakupiłam medytację ok. 3 tygodni temu i teraz z pełną świadomością mogę szczerze polecić ją wszystkim tym, którzy chcą uwolnić się od przeszłości, od niechcianych emocji, itp. Jedyne, co mnie zaskoczyło w tej medytacji to to, że kończy się niespodziewanie, jakby na granie "urwano". Ogólnie polecam wszystkie nagrania Pana Pawła Stania :)

(+8) Czy ta recenzja jest przydatna?

Ice 4D - Nabra-Sync  
Olga, 21.09.2015 r.
Ice 4D - Nabra-Sync Jest to nagranie, które pomogło mi przetrwać tegoroczne upały. Naprawdę, zrobiło się chłodniej. Dziękuję.

(+10) Czy ta recenzja jest przydatna?

Powtarzalność Doświadczenia  
Olga, 21.09.2015 r.
Powtarzalność Doświadczenia Jeszcze raz muszę napisać. Powtarzalność doświadczenia nie dotyczy tylko strony psychicznej - potrzebowałam wrócić ostatnio do momentu, kiedy zaczęłam się.... odchudzać...moja motywacja była przeogromna, w ciągu roku udało mi się zgubić ponad 30 kilo. Niestety, ostatnie stresy, zmiana pracy oraz choroba przyniosły mi kilka kilo. Potrzebowałam wrócić do tego uczucia determinacji oraz "guli w gardle" (brak apetytu) - i podziałało. Będę słuchać w dalszym ciągu. Naprawdę polecam

(+6) Czy ta recenzja jest przydatna?

ASPIRE Alpha Relaxation for Deep Sleep, Spa, New Age, Relaxation, Meditation, Healing, Reiki, Massage, Zen & Yoga.  
iwona, 25.08.2015 r.
ASPIRE Alpha Relaxation for Deep Sleep, Spa, New Age, Relaxation, Meditation, Healing, Reiki, Massage, Zen & Yoga. nagranie kupiłam przypadkowo Jak dla mnie bomba ,słucham go codziennie Po nagraniu jestem wyciszona i zrelaksowana Polecam

(+7) Czy ta recenzja jest przydatna?

Dostrojenie - Powrót do Harmonii  
Aneta, 12.08.2015 r.
Dostrojenie - Powrót do Harmonii Znakomita seria - przyjemna muzyka sprzyja medytacji, a ciepły głos ładnie prowadzi. Mam wszak jedną uwagę, za którą odejmuję punkt: otóż, BARDZO NAGLE następujący po 'medytacyjnej' części nagrania tubalny głos lektora 'ODDYCHAJ SPOKOJNIE!' tak mnie wytrąca z relaksacji, że cała się wzdrygam i mało z krzesła nie spadam :) Tu przydałoby się lepsze zbalansowanie, może jakieś stopniowe zwiększenie natężenia muzyki przed wejściem lektora, a sam lektor mógłby zacząć mówić ciszej?...

(+11) Czy ta recenzja jest przydatna?

Dostrojenie - Powrót do Harmonii  
Anna, 05.08.2015 r.
Dostrojenie - Powrót do Harmonii Bardzo fajne nagranie. Ciepły głos. Można się odprężyć i naładować pozytywnie. Dopiero słucham drugiego nagrania, więc nie wiem jak będzie z ta moją harmonią dalej. Ale póki co przestaje głowa boleć.... Polecam!!!

Wyświetlono rekordy od 41 do 60 (z 703 znalezionych)
12345...
Kontakt | Polityka prywatności | Regulamin | Bezpieczne zakupy
Newsletter:
Sklep prowadzony przez Wydawnictwo Kobiece Łukasz Kierus 15-701 Białystok
ul. Kolejowa 12B/12  NIP 542-258-30-38
Zobacz również: Linki   Meble na wymiar Żagań
© 2008-2018 Wydawnictwo Kobiece Łukasz Kierus. Wszystkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z serwisu oznacza akceptacę Regulaminu (k).