Kategorie
KOSZYK
...jest pusty
SZUKAJ WG AUTORA
horoskop anielski
WPISY NA BLOGACH
Recenzje i opinie
Dotyk Światła

Wyświetlono rekordy od 1 do 14 (z 14 znalezionych)
1
(+2) Czy ta recenzja jest przydatna?

Teresa  5 z 5 Gwiazdek! (27.01.2017)
Nagranie jest inspirujące, wyciszające, pomaga w medytacji i zaśnięciu po stresującym dniu. Słucham tego nagrania od ponad roku.
(+3) Czy ta recenzja jest przydatna?

Jarosław  5 z 5 Gwiazdek! (14.03.2015)
Bardzo ładna kompozycja. Nadaje się świetnie do słuchania podczas relaksacji. Jeden z najlepszych utworów w dorobku pana Rafała.
(+1) Czy ta recenzja jest przydatna?

Teresa  5 z 5 Gwiazdek! (18.07.2014)
Wspaniale się odpoczywa w czasie słuchania, te dźwięki działają uspokajająco i odprężająco. Muzyka do medytacji i wypoczynku.
(+1) Czy ta recenzja jest przydatna?

Stanisława  5 z 5 Gwiazdek! (25.11.2012)
Muzyka świetna, wycisza i relaksuje. Polecam
(0) Czy ta recenzja jest przydatna?

adam  5 z 5 Gwiazdek! (03.03.2011)
WITAM TO JEST MUZYKA KTÓRA CHCĘ SŁUCHAĆ CODZIENNIE-DAJE MI SPOKÓJ A ZARAZEM RELAKS-ODPOCZYNEK GROMADZENIE ENERGII ŻYCIOWEJ DO DALSZEGO DZIAŁANIA-REWELACYJNA!!!!!!!!!!!!!!
(0) Czy ta recenzja jest przydatna?

Halina  5 z 5 Gwiazdek! (13.02.2011)
"Dotyk Światła" to piękny utwór wnikający w głąb mej duszy. Słuchając subtelnych dźwięków, ustępuje napięcie i przechodzi się w stan relaksu i miłego samopoczucia. Dziwne że muzyka może tak wiele. Działa kojąco na na nasze wnętrze , ponadto moim odczuciu zastępuje coś , co bardzo chciałam, a nie zostało w moim życiu zrealizowane. Serdeczne podziękowanie dla Twórcy tego utworu. Pozdrawiam
(0) Czy ta recenzja jest przydatna?

Maria  5 z 5 Gwiazdek! (05.07.2010)
Nie jestem zbyt biegła w technikach medytacyjnych, nie mówiąc o bardziej zaawansowanych technikach, potrzebuję spokoju i wyciszenia i każdemu kto ma podobne potrzeby mogę to nagranie polecić. Muzyka jest niezwykle łagodna, aksamitna, nie ma natrętnych i drażniących dźwięków. Może mi towarzyszyć w codziennych czynnościach lub kiedy chcę trochę odpocząć. Naprawdę czuję się spokojniejsza od kiedy słucham tego nagrania. Ogromnie polecam Maria
(0) Czy ta recenzja jest przydatna?

Magjusz  5 z 5 Gwiazdek! (05.11.2009)
Gdy tylko usłyszałem pierwsze rytmy fragmentu nagrania, wiedziałem od razu że muszę mieć to nagranie. I się wiele nie pomyliłem. Muzyka jest niezwykła. Zatapia nas w głąb samych siebie, by od czasu do czasu przypomnieć że wnętrze to nie wszystko. Wtedy powracamy, ale na moment, by jeszcze głębiej spojrzeć w siebie. Inspiracja nasuwa się samoczynnie przy tej muzyce, a nowatorstwo, dobry pomysł i harmonia pokazują, że autor doszedł do wielkiej wprawy tworzenia takiej muzyki. Chyba pierwszy raz spotkałem się z tak dobrą, nie przesadzoną recenzją utworu, gdyż sądzę że muzyka jest taka właśnie jak ją opisano. Dużym atutem jest tu również cena. Za niecałe 14zł. mamy bardzo dobry kawałek. Gratuluję pomysłu autorowi i zachęcam do kupna.
(0) Czy ta recenzja jest przydatna?

Martha  5 z 5 Gwiazdek! (12.04.2009)
Muzyka jest bardzo intrygujayca, bardzo lubie przy jej sluchaniu medytowac i wizualizowac ciagle nowe, moze nieco abstrakcyjne obrazy. jest to bardzo inspirujaca i tworcza muzyka. Polecam wszystkim tym, ktorzy pragna nowych wrazen. Dzieki
(0) Czy ta recenzja jest przydatna?

Paweł  5 z 5 Gwiazdek! (13.01.2009)
Ten utwór kojarzy mi sie z otwartą, jasną przestrzenią. Pierwszy raz jak go słuchałem nie zapadł zbyt głęboko w emocje i serce, ale kolejne razy było coraz lepiej i głębiej. Obecnie jest to jeden z 3 moich ulubionych utworów kupionych na Spojrzeniu, wracam do niego zawsze, gdy czuję się źle. Utwór koi i rozluźnia, polecam wszystkim!!
(0) Czy ta recenzja jest przydatna?

Danuta  5 z 5 Gwiazdek! (19.08.2008)
Cudowna muzyka, unosi serce i dusze w przestworza kosmosu. Dziekuje za tak piekna kompozycję. Polecam wszystkim, którzy szukają ciszy i niebiańskiej muzyki. Danusia
(0) Czy ta recenzja jest przydatna?

Janina  5 z 5 Gwiazdek! (05.08.2008)
Dotyk Światła,to naprawdę Dotyk Światła.Tą muzykę trzeba słyszeć aby doświadczyć uczuć które ona oddaje.Polecam w 100 procentach.
(0) Czy ta recenzja jest przydatna?

Agnieszka  5 z 5 Gwiazdek! (22.04.2008)
Brawo. W moim odczuciu utwór w pełni oddający znaczenie światła docierającego do ziemi z bezkresnej toni kosmosu. Czułam bajeczny poranek w rajskim ogrodzie oraz grę światła podczas malowniczego zachodu słońca zakończonego cudownym wieczorem. Podczas słuchania czułam się coraz bardziej zrelaksowana, czułam coraz lepszy kontakt z podświadomością. Malowniczy, magiczny i sprzyja odmiennym stanom poszerzonej świadomości.
(0) Czy ta recenzja jest przydatna?

Barbara  5 z 5 Gwiazdek! (21.04.2008)
Utwór bardzo sugestywny, wprowadzający w stan głębokiego odprężenia i autentycznego kontaktu z naturą - energią morza, wiatru, przestrzeni. To muzyka z wizją, umożliwia nie tylko relaks, ale także swoistą wewnętrzną podróż, zakończoną energetyzującym i wzmacniającym dotykiem światła.

Napisz własną recenzję
Kontakt | Polityka prywatności | Regulamin | Bezpieczne zakupy
Newsletter:
Sklep prowadzony przez Binaural Krzysztof Janiewicz 67-320 Małomice
ul. Żeromskiego 8/III/3  NIP 924-174-53-73
Zobacz również: Linki   Ezoteryczny sklep wysyłkowy Binaural.pl
© 2008-2017 Binaural Krzysztof Janiewicz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z serwisu oznacza akceptacę Regulaminu.