Kategorie
KOSZYK
...jest pusty
SZUKAJ WG AUTORA
horoskop anielski
Recenzje i opinie
Anielskie Szybowanie

Wyświetlono rekordy od 1 do 12 (z 12 znalezionych)
1
(+1) Czy ta recenzja jest przydatna?

Majka  1 z 5 Gwiazdek! (11.03.2018)
Kupiłam plik 4 dni temu. Niestety nie dostałam dostępu do niego. Sklep nie odpowiada ani na moje maile ani przez kontakt przez strone internetowa. Nie mam ani pliku ani zwrotu pieniędzy. Nie polecam sklepu!!!
(+4) Czy ta recenzja jest przydatna?

Ania  5 z 5 Gwiazdek! (07.06.2015)
jedno z najlepszych jesli nie najlepsze nagrania na polskim rynku:) przepiekne, porusza serce, dusze i koi kazdy lek
(-1) Czy ta recenzja jest przydatna?

Elżbieta  1 z 5 Gwiazdek! (23.07.2012)
Rozczarowanie. Sposób prowadzenia przez medytację dla mnie rozpraszający.
(+2) Czy ta recenzja jest przydatna?

ANNA  5 z 5 Gwiazdek! (12.07.2012)
sluchalam wiele plyt autohipnozy z roznych stron swiata, lecz Agnieszka Bruzgo jest jedyna, ktora naprawde przenosi mnie w inny wymiar. Jej cieplo, glos madrosc i milosc pomaga przypomniecv kim jestesmy, nasza Jednosc z Sila Kosmiczna. Dziekuje Agnieszko. Jestes Jedyna.
(+1) Czy ta recenzja jest przydatna?

Wanda  5 z 5 Gwiazdek! (14.07.2011)
Ta prezentacja to dobra inwestycja, głos, brzmienie, podkład, prowadzenie subtelne. Można słuchać i trzeba wiele razy, bo powrót do rzeczywistości to dwa różne światy. Po wielokrotnym słuchaniu będzie to łatwiejsze. Polecam.
(+1) Czy ta recenzja jest przydatna?

Halina  5 z 5 Gwiazdek! (09.07.2011)
Utwór ten to piękna podróż u boku Anioła. Cudowne doznanie czuć bicie jego serca i być otulonym płaszczem bezpieczeństwa. Anielskie szybowanie unosi bliżej i coraz bliżej do nieba, gdzie jest cudownie. Ludzie są mili i wzajemnie się do siebie uśmiechają. Nikt się nie spieszy. Wszystkie te doznania przenikają do mojego wnętrza i powodują pozytywne reakcje.Troski i zmartwienia stają się mniej dolegliwe niż dotychczas.Czuję radośc i wyciszenie. Głos pani Agnieszki nie kojarzy mi się z pogawędką przy kawie lecz z głosem anielskim z kokpitu. Jestem pod wrażeniem tego utworu.
(0) Czy ta recenzja jest przydatna?

Beata  5 z 5 Gwiazdek! (21.11.2010)
Cudowny głos pani Agnieszki, piękna muzyka, mądre, pełne miłości słowa - to wszystko trafia prosto do serca.Wystarczy tylko je otworzyć i pozwolić płynąć uczuciom.Jedna z najpiękniejszych medytacji, jakich słuchałam.
(0) Czy ta recenzja jest przydatna?

Beata  2 z 5 Gwiazdek! (07.11.2010)
A ja niestety muszę zaburzyć ten cudowny obraz. Ja niestety nie jestem zadowolona. Muzyka i głos prowadzącej wporządku. Ale mam wrażenie że tekst tej medytacji jest chaotyczny i nieuporządkowany. Bardzo trudno mi się jej słuchało. Nie miałam wrażenia opieki i przewodnictwa prowadzącej, lecz jakbym słuchała opowieści P.Agnieszki. To nagranie nie brzmi jak medytacja, lecz jak spotkanie przy herbacie w letnie popłudnie. Daję plusa za dobre chęci, i próbę wzbudzenia pozytywnych uczuć.
(0) Czy ta recenzja jest przydatna?

Katarzyna  5 z 5 Gwiazdek! (14.10.2010)
PIĘKNE, CUDOWNE, TOTALNIE UDUCHOWIONE NAGRANIE .... NAWET DLA OSOBY KTÓRA NIE JEST WIERZĄCA. POLECAM WSZYSTKIM POSZUKUJĄCYM. PANI AGNIESZKO PROSZĘ O WIĘCEJ ;)))
(0) Czy ta recenzja jest przydatna?

Marian  5 z 5 Gwiazdek! (01.05.2010)
Zakupiłem "Anielskie szybowanie" jako ciekawostkę. Dotychczas nie miałem sposobności słuchania podobnej rzeczy. Nagranie jest - co tu dużo mówić - cudowne! Ciepły głos Agnieszki porywa i wiedzie w obszary, o których nawet człowiek żyjący dniem codziennym i nawet poszukującym swojej ścieżki, nawet ktoś znający wiele pozazmysłowych doznań, nie ma pojęcia że takie stany istnieją. Cudowne szybowanie w objęciach opatrzności bożej w kokpicie anielskiego serca, daje oczyszczenie, lekkość, nowe chęci do życia i przeżywania na nowo tego cudownego spektaklu. Za każdym razem więcej i więcej i potem ten stan napełnionej duszy miłością i radością. Szczerze polecam to nagranie. A Pani pani Agnieszko za nie dziękuję - jest to majstersztyk, cudowny, nieograniczony, wspaniały!
(0) Czy ta recenzja jest przydatna?

Marta  5 z 5 Gwiazdek! (15.04.2010)
To drugie nagranie Agnieszki, które poznałam i jest równie zachwycające i kojące jak Księga Istnienia. Cudowne nagranie, serdecznie polecam!
(0) Czy ta recenzja jest przydatna?

Martha  5 z 5 Gwiazdek! (28.03.2010)
Chcialby wykrzyczec Agnieszko kocham Cie. W tym przepieknym nagraniu, poczulam milosc, wolnosc bezpieczenstwo. Nowe anielskie refugium. Co za emocje co za milosc. Jestem pod wrazeniem. Glos Agnieszki prowadzi w przestrzen milosci i bezpieczenstwa. Osiagnelam niesamowite wizualizacje i skrzydla juz mi troche urosly. Czuje sie jakby swiat juz sie zmienil. Kroleswo milosci i dobroci i wiesz, ze nie jestes sam. Naprawde opatulily mnie obloczki- to bezpieczenstwo i tak sprobowalam latania. Agnieszko milionowe dzieki.

Napisz własną recenzję
Kontakt | Polityka prywatności | Regulamin | Bezpieczne zakupy
Newsletter:
Sklep prowadzony przez Wydawnictwo Kobiece Łukasz Kierus 15-701 Białystok
ul. Kolejowa 12B/12  NIP 542-258-30-38
Zobacz również: Linki   Meble na wymiar Żagań
© 2008-2018 Wydawnictwo Kobiece Łukasz Kierus. Wszystkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z serwisu oznacza akceptacę Regulaminu (k).